Vezi sidebar
Trufe raw CIOCOCINO cu cacao si carob [reteta]
24.12.2018
Ioana Mocanu
391 vizualizări

Vrei să pregătești ceva dulce, rapid și sănătos? CIOCOCINO e răspunsul tău!

Pentru că știm cât iubești ciocolata, ne-am gândit să îți oferim o idee delicioasă de trufe raw pe care o poți pregăti în câțiva pași simpli. 

Sfaturi:

-Adaugă lămâia stoarsă pentru a intensifica gustul de negresă.

-Înainte de a folosi uleiul de cocos, acesta trebuie încălzit puțin sau ținut într-un loc cald, pentru a fi în stare lichidă.

-Înainte de a fi consumate, trufele se țin la rece încă cel puțin 30 de minute.

Ingrediente

-5 linguri de CIOCOCINO (se poate înlocui cu carob/zahăr din nectar de cocos + cacao)
-2 linguri de lămâie stoarsă
-4 linguri de ulei de cocos
-2 linguri de miere crudă de zmeură
-200g de smochine hidratate
-200g de migdale
-1 praf de sare roz de Himalaya

 

Trufe raw CIOCOCINO - Video Republica BIO  

Nou
În stoc
lipseşte momentan
Vânzare Accelerată
31,62 lei

 

Preparare

Pasul 1
Se pun la blender migdalele împreună cu smochinele, cu o cantitate de ½ de apă/lapte de migdale.

Pasul 2
Între timp, se amestecă într-un bol celelalte ingrediente, obținând o glazură fină de ciocolată.

Pasul 3
Se omogenizează glazura cu pasta de migdale.

Pasul 4
Compoziția se lasă la rece cel puțin 3-4 ore, până când uleiul de cocos se va întări și pasta de trufe va fi ușor de modelat.

Pasul 5
Ne spălăm bine-bine pe mâini și începem să tăvălim trufele prin cocos, nucă măcinată sau carob, după preferințe.

Poftă bună!

 

 

Ioana şi Laur, Republica BIO

Copyright Republica BIO

 

Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.

" />

TAG-uri:

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.