Trufe raw CIOCOCINO cu cacao si carob [reteta]
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Vrei să pregătești ceva dulce, rapid și sănătos? CIOCOCINO e răspunsul tău!
Pentru că știm cât iubești ciocolata, ne-am gândit să îți oferim o idee delicioasă de trufe raw pe care o poți pregăti în câțiva pași simpli.
Sfaturi:
-Adaugă lămâia stoarsă pentru a intensifica gustul de negresă.
-Înainte de a folosi uleiul de cocos, acesta trebuie încălzit puțin sau ținut într-un loc cald, pentru a fi în stare lichidă.
-Înainte de a fi consumate, trufele se țin la rece încă cel puțin 30 de minute.
Ingrediente
-5 linguri de CIOCOCINO (se poate înlocui cu carob/zahăr din nectar de cocos + cacao)
-2 linguri de lămâie stoarsă
-4 linguri de ulei de cocos
-2 linguri de miere crudă de zmeură
-200g de smochine hidratate
-200g de migdale
-1 praf de sare roz de Himalaya
Preparare
Pasul 1
Se pun la blender migdalele împreună cu smochinele, cu o cantitate de ½ de apă/lapte de migdale.
Pasul 2
Între timp, se amestecă într-un bol celelalte ingrediente, obținând o glazură fină de ciocolată.
Pasul 3
Se omogenizează glazura cu pasta de migdale.
Pasul 4
Compoziția se lasă la rece cel puțin 3-4 ore, până când uleiul de cocos se va întări și pasta de trufe va fi ușor de modelat.
Pasul 5
Ne spălăm bine-bine pe mâini și începem să tăvălim trufele prin cocos, nucă măcinată sau carob, după preferințe.
Poftă bună!
Ioana şi Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.
TAG-uri: