Un deliciu picant: suc de mere, morcovi și ghimbir, remediu de sezon
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Frigul, zăpada și prognozele nu foarte optimiste pentru zilele următoare ne fac să căutăm soluții bune de întărire a imunității sau de remediere a problemelor de sănătate deja apărute.
Și pentru că printre prieteni tot auzim de ghimbir, ba în ceai, ba în suc ori fresh-uri, ne-am gândit să venim tututor în întâmpinare cu o rețetă de suc delicios și ușor picant, cu ghimbir și alte două infrediente dulci, cu care el se împacă foarte bine.
De ce ghimbir? Pentru că este un remediu utilizat în medicina ayurvedică şi are efecte dovedite în lupta cu răcelilor de sezon, cu infecţiile respiratorii, și chiar în combaterea durerilor musculare (ați ieșit la deszăpezit zilele astea?).
Iată mai jos rețeta noastră simplă.
Ingrediente |
• 3 morcovi |
• 1 măr verde, mare |
• circa 2 centimetri de ghimbir |
Cum procedezi pentru a obține sucul? Taie ghimbirul în felii subțiri, pentru a ușura sarcina blenderului. Apoi adaugă cele trei ingrediente în blender sau în aparatul de stors și bucură-te de sucul dulce-picant, plin de vitamine, revitalizant și revigorant.
Sănătate!
Copyright Republica BIO
Descarcă fotografia rețetei la rezoluție mare:
Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.
TAG-uri: