Vezi sidebar
Supă de linte roșie
10.05.2021
Laura Tobos
676 vizualizări

6 porții:

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă mică tăiată felii julien
  • 1 morcov feliat
  • 2 tulpini țelină tăiate cuburi
  • 4 căței usturoi zdrobiți
  • 1 linguriță chimion
  • 1 linguriță turmeric
  • 1 linguriță pudră de ghimbir
  • 1 linguriță sare
  • 4 căni supă de legume
  • 2 căni apă
  • 1 conservă de roșii bucăți
  • 1 cană și jumătate de linte roșie
  • 1 lămâie

linte rosie

Nou
În stoc
lipseşte momentan
Vânzare Accelerată
18,58 lei

Mod de preparare:

  1. Într-o oală pentru supă, încălzește uleiul de măsline la foc mediu. Adăugă apoi ceapa, morcovul și țelina și călește-le aproximativ 5 minute sau până când ceapa devine translucidă.
  2. Pune usturoiul, chimenul, turmericul, pudra de usturoi, pudra de ghimbir, sarea și amestecă totul. Acoperă cu un capac.
  3. Lasă-le să se întrepătrundă timp de 2 minute, pentru a se îmbina aromele, apoi adăugă supa de legume, apa, roșiile și lintea roșie. Amestecă bine și lasă să fiarbă la foc mic timp de 30-40 de minute, până când lintea roșie devine moale.
  4. Oprește focul și adaugă sucul de lămâie, sare și piper dacă simți nevoia.
  5. Folosește blenderul pentru o textură cremoasă și gata. Servește supa ornată după preferințe.

 

Laura, Republica BIO
Copyright Republica BIO

 

Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.