Gaufre [reţetă]
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Monument al gastronomiei belgiene, vafa (gaufre) este savurată de belgieni de mai bine de 800 de ani. Va invităm să descoperiți o rețetă de gaufre (vafă) într-o variantă savuroasă, dulce și sănătoasă, pentru cei mici și cei mari.
Rețetă simplă și delicioasă de gaufre
Ingrediente rețetă gaufre dulce:
- 300g făină
- 3 linguri de zahăr din nectar de cocos
- 1 linguriță de sare
- 10g praf de copt
- 4 ouă
- 400ml lapte
- 1 linguriță extract de vanilie
- 100g de unt topit
Preparare:
- Amestecă într-un bol făina, sarea, praful de copt și zahărul.
- Între timp, încălzește aparatul de gofre.
- Într-un alt bol bate albușurile spumă.
- Apoi, mixează gălbenușurile cu laptele, untul topit și extractul de vanilie.
- Toarnă mixul ușor în primul bol cu amestecul de faină. Mixează până devine omogen.
- La final, încorporează și spuma de gălbenușuri.
- Adaugă un polonic de compoziție și coace-le până devin ușor crocante și aurii.
Laur şi Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.