Miere de albine cu cătină, rețeta simplă a unui remediu aproape miraculos! [video]
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Cătina este un fruct consumat din vremuri străvechi nu doar pe teritoriul României, dar și în întreaga Europă. De ce? Încercăm să îți răspundem în articolul nostru la această întrebare, și la final să-ți dezvăluim și rețeta amestecului de cătină cu miere de salcâm, un remediu aproape miraculos. Mai multe despre catina si proprietatile sale, poti citi intr-un articol amplu, aici.
De ce să consumăm miere cu cătină?
- Conține de 10 ori mai multă vitamina C decât citricele;
- Previne răceala, gripa și orice viroză respiratorie;r
- Sporește rezistența la efortul intelectual și la cel fizic;
- Întărește sistemul imunitar;
- Este un tonic excelent pentru organism;
- Are proprietăți antioxidante și detoxifiante;
- Ajută la reglarea sistemului endocrin și previne atacurile de cord.
Iată aici rețeta siropului de miere cu cătină
- Zdrobește 500 g de boabe de cătină într-un borcan de 800 ml;
- Adaugă 500 g de miere;
- Lasă amestecul la macerat pentru aprox. 3 săptămâni.
! Consumă zilnic câte o linguriță din acest sirop-remediu, și vei descoperi pe pielea ta rezultatele vizibile
Salvează acest infografic pentru a avea tot timpul la îndemână beneficiile acestei rețete.
Să fim sănătoși!
Ioana, Laur și Răzvan, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.
TAG-uri: