Știai că: pudra de roșcove este mai bogată în nutrienți decât cacaua? [infografic]
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Pudra de roșcove (carob) are un conținut de peste 80% proteine, minerale și vitamine esențiale, acționând ca un antioxidant asupra organismului nostru.
Alte beneficii ale pudrei de roșcove:
- este un bun înlocuitor al îndulcitorilor sintetici;
- nu conține cafeină;
- este mai bogată în calciu decât cacaua;
- îmbunătățește digestia și se opune balonării;
- ajută în tratarea tusei, gripei și anemiei.
Folosește pudra de roșcove în prăjituri, înghețate home made, budinci, brioșe, torturi, checuri, cozonaci și deserturi.
Are un gust delicios în smoothie, shake proteic sau lapte vegetal.
Ioana și Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Surse:
https://vanhornerestaurant.com/carob-vs-cacao/
http://www.onegreenplanet.org/vegan-food/everything-you-want-to-know-about-cacao-carob-and-cocoa/
http://realrawfood.com/health-benefits-carob
https://www.livestrong.com/article/467552-carob-vs-cacao/
Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.
TAG-uri: