Wishlist

Românească au ba, de câțiva ani sărbătoarea Halloween-ului a intrat și la noi în tradiție. Oricât ne-am plânge ba că nu e ”creștină”, ba că e ”de împrumut”, ba că avem și noi tradițiile noastre, Halloween-ul e parte din viaţa noastră şi a copiilor noştri la fiecare sfârşit de octombrie. Copiii sculptează” dovleci împreună cu părinții sau colegii, se costumează, mănâncă dulciuri (hai, că o dată pe an e Halloween-ul!) într-un cuvânt, se distrează!

Mulți părinți preocupați de sănătatea copiilor lor sunt îngroziți de sosirea Halloween-ului, nu pentru imaginile cu vrăjitoare, vârcolaci și altele, ci pentru că... (citeşte)

28-10-2015 0 comentarii AUTOR:  Republica Bio

 

A venit vremea frumoasă, e soare, e cald, e bine, vara e în toi! Cântă păsărelele, mergem la cules de cireșe și de căpșuni. Iar cât de curând mergem în vacanţă, sunt sigur, ţin minte de anul trecut!

Deja vă faceţi planuri de vacanţă, încingeţi google căutând destinaţii însorite, la munte sau la mare. Nu vreau să vă stric distracţia, dar nu uitaţi ca în căutările voastre să daţi atenţie şi factorului de protecţie solară. Da, exact aşa să căutaţi. Eu vă recomand să fie unul cât mai mare.

Protecţia solară nu este doar pentru copii

De razele puternice ale soarelui, mai... (citeşte)

01-05-2015 0 comentarii AUTOR:  Razvan Mottok

Când am scris prima oară despre batoanele raw vegane ale danezilor de la Raw-Bite, am început așa:

"Curmale şi migdale, proteină din orez, cacao şi seminţe de dovleac, caju, ghimbir, suc de limetă şi chili, măr, stafide, vanilie şi scorţişoară, nucă de cocos, cireşe, merişoare, dude! Arome, gusturi şi culori pentru patru anotimpuri şi din patru colţuri ale lumii."

Acum, când noul tovarăș al familiei gustoaselor batoane organice a ajuns pe rafturile și-n oferta RepublicaBIO.ro, ar trebui că completez, așa:

Curmale, migdale, alune, etc. Dar mai bine las imaginea să vorbească. Apoi o să te întreb: dacă ai putea mânca cu privirea,... (citeşte)

16-04-2015 0 comentarii AUTOR:  Razvan Mottok

 

 

Sărbătoarea Paştelui se apropie şi ştiu că toate gospodinele vor să o întâmpine cu o casă curată.

Ştiţi că se spune că natura are grijă de toate sau că natura are soluţie pentru orice. Ei bine, natura chiar are soluţie pentru orice, chiar şi pentru curăţenia de primăvară. De la puterea de curăţare, până la mirosul natural pe care-l împrumută soluţiilor. Produsele bio de curăţare sunt preparate din ingrediente naturale, testate, certificate si sigure. Produsul este in final testat şi certificat bio.

Curat înseamnă şi ce... (citeşte)

02-04-2015 0 comentarii AUTOR:  Razvan Mottok