Certificările noastre

 

Austria BIO Garantie Romania

 

 

”Inspecţia noastră este garanţia dumneavoastră”

   este sloganul Austria Bio Garantie GmbH, şi sună foarte asigurator.

 

Mai mult, faptul că Austria Bio Garantie GmbH in Romania activează ca sucursala a Austria Bio Garantie GmbH din Austria, ne-a convins că ei sunt organismul de certificare ecologică cu care lui ”Doar produse certificate organic” vrem să i se alăture şi “Magazin certificat ecologic”.

Lucru care s-a întâmplat încă din vară, după câteva vizite, teme şi verificări foarte nemţeşti.

 

Austria Bio Garantie GmbH este partenerul care inspectează şi certifică în Austria, în Europa şi din ce în ce mai mult în afara Europei, şi asta este o garanţie a seriozităţii şi a calităţii activităţii lor de inspecţie şi certificare pentru agricultură, producţie, distribuţie sau vânzare ecologică. Certificarea lor este una valabilă internaţional.

Asta face ca Republica BIO să fie un magazin certificat ecologic între graniţele României, şi organic sau biologic în afara lor.

 

Parteneriatul nu s-a terminat cu primirea certificării, aşa cum o vedeţi frumos afişată în pagină. El continuă cu verificările anuale, cele anunţate şi cele inopinate. Nu am avut şi nu avem emoţii, proiectul Republica BIO a fost gândit încă din faşă ca un proiect ecologic, care respectă consumatorii, partenerii şi mediul şi aşa ne dorim să funcţioneze şi în continuare. 

 

Link-uri utile:

Austria Bio Garantie GmbH

Austria Bio Garantie GmbH Romania

Certificare ecologică Republica BIO

Certificare ecologică Republica BIO pdf

 

 Certificat Republica BIO romana

 Certificat Republica BIO engleza

Înainte de a naviga pe situl nostru, trebuie să te informăm și să fii de acord că Republica BIO este autorizată să prelucreze date cu caracter personal, prin sisteme proprii sau ale partenerilor noștri

}