Vezi sidebar
info-rimage:
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Vitamine şi minerale conținute în alimentele vegetariene
06.05.2020
Ruxi Comsa
866 vizualizări

 

Vitamine şi minerale conținute în alimentele vegetariene

 

Ardei gras roșu

C, E, vitamine din grupa B, A, potasiu, fosfor, magneziu

Dovleac

C, E, A, B5, potasiu, fosfor, calciu

Hummus

Magneziu, zinc, fier, fosfor, cupru, potasiu

Avocado

Vitamina C, A, K, E, potasiu, acid folic, fier, calciu

Tofu

Calciu, fier, potasiu

Pară

Vitamina C, A, calciu, fier

Sparanghel

Vitamina A, C, B6, calciu, fier, magneziu

Unt de arahide

Potasiu, calciu, fier

Ciuperci

Vitamine din grupa B, seleniu, cupru, vitamina D

Vinete

Vitamine din grupa B, vitamina E, cupru, mangan, potasiu

 

Ruxi şi Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO

Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.

TAG-uri:

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.