Reteta rapidă pentru negresă delicioasă cu ciocolată neagră și nuci

Reteta rapidă pentru negresă delicioasă cu ciocolată neagră și nuci – Republica BIO

Amintirea frumoasei vacanțe de iarnă e încă puternică. Iar promisiunea unei mini (micro mai degrabă) vacanțe cum e cea din 24 ianuarie, care pentru unii începe azi, pe noi ne face să ne gândim iarăși la prăjituri. Nu există sentiment de vinovăție, pentru că cele 3 săptămâni trecute de la ultimul dulce savurat de sărbători sunt suficiente, ba chiar prea lungi...

Fără s-o mai lungim, azi îți propunem o rețetă pe care o poți face în weekend, nu durează mai multe de 45 de minute, din care 30 de minute te vei învârti în jurul cuptorului...

Negresa noastră se face cu multă ciocolată neagră, scorțișoară de Ceylon, nuci și  vanilie, ingrediente nu doar cu gust, ci mai ales cu beneficii. Păi și atunci, chiar nu-i loc de vinovăție, negresa noastră-i un medicament!

...Nu?! Păi hai să enumerăm beneficiile, să te convingi:

- Ciocolata neagră vine cu antioxidanți și flavonoizi, serotonină.

- Scorțișoara de Ceylon scade colesterolul, nivelul glucozei din sânge după mesele copioase (vezi?), are rol anitmicrobian.

- Nucile sunt surse de grăsimi sănătoase Omega 3 si Omega 6, sunt surse de Vitamina E, antioxidanți, fibre și minerale.

Dacă te-am convins, atunci citește rețeta  sau downloadează poza ca să-ți fie mai ușor s-o ai lângă tine în bucătărie și treci la treabă!

Ingrediente:

Timp de preparare: 

  • 45 de minute, cu pregătitul compoziței și timpul de coacere cu tot.

Mod de preparare:

Reteta negresa cu nuci - Republica BIO

 

Lăsăm poza să te conducă spre reușită. Nu degeaba se spune că o fotografie face cât 1000 de cuvinte. Îți recomandăm să o downloadezi gratuit, din josul paginii, la rezoluție mare, pentru a o salva pe tabletă sau pe telefonul mobil. Așa o vei avea mereu la îndemână, și o poți share-ui ușor cu prietenii tăi.

 

Spor și poftă bună!

Laurențiu și Răzvan, Republica BIO

Copyright Republica BIO 

Descarcă gratuit reţeta la rezoluție mai mare, aici:

Scrie un comentariu
Fii primul care scrie un comentariu