Vezi sidebar
info-rimage:
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
4 sosuri savuroase
10.12.2020
Ruxi Comsa
965 vizualizări

Sos Pesto

4 sosuri savuroase

 

  • 50 g parmezan
  • 50 g busuioc
  • 2 căţei de usturoi zdrobiţi
  • 100 ml ulei de măsline
  • 3 linguri de muguri de pin
  • sare după gust

Sos Bolognese

 

4 sosuri savuroase 1

 

  • 50 ml ulei de măsline
  • 30 g unt
  • 100 g ceapă
  • 200 g morcovi
  • 100 g ţelină
  • 350 g carne tocată de vită
  • 150 g carne tocată de porc
  • 250 ml lapte
  • 250 ml vin alb sec
  • 0.5l roşii conservate în suc propriu

Sos Bechamel

 

4 sosuri savuroase 2

 

  • 50 g unt
  • 50g făină
  • 500 ml lapte
  1. Topeşte untul.
  2. Adaugă făina.
  3. Amestecă până se omogenizează.
  4. Fierbe până clocoteşte. Amestecă continuu.
  5. Adaugă 150 ml de lapte rece.
  6. Adaugă restul de lapte. Fierbe la foc mic.
  7. Fierbe până clocoteşte.

Sos cu Nuci pentru paste

 

4 sosuri savuroase 3

 

  • 60 g nuci
  • 1 lingurigţă zahăr
  • 1 lingurigţă scorţişoră
  • 2-3 lingurigţe apă
  • 1/2 ceaşcă ulei de măsline
  • nucşoară
  • sare & piper

Ruxi şi Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO

Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.

TAG-uri:

Comentarii (2 comentarii)

  • xuedinukajl pe

    ] Buy Amoxicillin jfk.cfuc.republicabio.ro.klp.ss http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • owakaxifo pe

    500mg Capsules[/url] Buy Amoxil Online yrg.sojk.republicabio.ro.ntz.xg http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.