4 sosuri savuroase
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Sos Pesto
- 50 g parmezan
- 50 g busuioc
- 2 căţei de usturoi zdrobiţi
- 100 ml ulei de măsline
- 3 linguri de muguri de pin
- sare după gust
Sos Bolognese
- 50 ml ulei de măsline
- 30 g unt
- 100 g ceapă
- 200 g morcovi
- 100 g ţelină
- 350 g carne tocată de vită
- 150 g carne tocată de porc
- 250 ml lapte
- 250 ml vin alb sec
- 0.5l roşii conservate în suc propriu
Sos Bechamel
- 50 g unt
- 50g făină
- 500 ml lapte
- Topeşte untul.
- Adaugă făina.
- Amestecă până se omogenizează.
- Fierbe până clocoteşte. Amestecă continuu.
- Adaugă 150 ml de lapte rece.
- Adaugă restul de lapte. Fierbe la foc mic.
- Fierbe până clocoteşte.
Sos cu Nuci pentru paste
- 60 g nuci
- 1 lingurigţă zahăr
- 1 lingurigţă scorţişoră
- 2-3 lingurigţe apă
- 1/2 ceaşcă ulei de măsline
- nucşoară
- sare & piper
Ruxi şi Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.
TAG-uri:
xuedinukajl pe
] Buy Amoxicillin jfk.cfuc.republicabio.ro.klp.ss http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
owakaxifo pe