Vitamina C - surse naturale [infografic]
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Consumul de vitamina C contribuie la întărirea sistemului imunitar, dar are și rol benefic asupra absorbției fierului și calciului în organism Altfel spus, vitamina C protejează organismul împotriva deficiențelor imunitare, a bolilor cardiovasculare sau a bolilor de ochi. Îmbătrânirea pielii poate fi, de asemenea, evitată, dacă se consumă vitamina C în stare naturală.
În infograficul de mai jos vei găsi tot ce trebuie să știi despre sursele naturale de vitamina C și despre numeroasele beneficii ale consumului de alimente bogate în vitamina C. Vei descoperi că există un număr foarte mare de surse naturale de vitamina C, provenite din următoarele tipuri de alimente: somon, avocado, nuci, spanac, fructe de pădure, roșii, portocale, lămâi, etc. Cu siguranță vei descoperi și surse naturale de vitamina C care nu fac parte din alimentația ta zilnică și pe care ți le recomandăm pentru întărirea imunității, dar și pentru o sănătate de fier.
Vitamina C este un puternic antioxidant care întărește sistemul imunitar și protejează celulele de radicalii liberi.
- Lămâi
- Spanac
- Portocale
- Broccoli
- Roşii
- Papaya
- Căpşuni
Ruxi şi Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.
TAG-uri: