Alimente bogate în vitamina E [infografic]
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Vitamina E are multe funcții în corpul nostru: are rol antioxidant și luptă împotriva radicalilor liberi. Ea contribuie la sănătatea oculară și neurologică." Vitamina E este, de asemenea, implicată în diviziunea celulară și în susținerea sistemului imunitar.
Vitamina E se găsește în uleiurile vegetale (soia, porumb, floarea soarelui) în fructele oleaginoase (nuci, alune, migdale etc.), în semințele de floarea soarelui sau în germenii de cereale.
Lista alimente bogate în vitamina E
Cu proprietăți antirid și antiage pentru o piele mereu tânără.
- Migdale
- Papaya
- Avocado
- Caise
- Semințe de floarea-soarelui
- Pește
- Spanac
- Zmeură
- Morcovi
- Broccoli
- Dovleac
- Kiwi
- Alune
Ruxi şi Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.
TAG-uri: