Vitamina B2
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Eliberare de energie: vitamina B2 este implicată în metabolismul general al carbohidraților, lipidelor și proteinelor și mai ales în oxidarea glucozei, responsabilă de eliberarea de energie.
Producție de keratină - vitamina B2 este implicată în producția de keratină, o proteină esențială pentru sănătatea părului, unghiilor și pielii.
Recomandare: Vitamina B2 este foarte sensibilă la lumină: de aceea este important să păstrați alimentele bogate în vitamina B2 în recipiente opace.
Vitamina B2 - beneficii
- Ajută la dezvoltarea celulelor roşii
- Converteşte mâncarea în energie
- Susţine sănătatea părului şi a pielii
Vitamina B2 este prezentă în alimentele de origine animală: produse lactate, organe, ouă, pește și carne. Alte alimente care conţin vitamina B2 sunt: legumele verzi, cerealele, drojdia de bere.
Lista completă a alimentelor bogate în vitamina B2
- Cereale integrale
- Ficat
- Ouă
- Lapte
- Stridii
- Broccoli
- Spanac
- Brânză
- Ciuperci
Ruxi şi Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.
TAG-uri: