Tort de ciocolată, rețetă raw-vegană, fără zahăr [rețetă]

Tort de ciocolată, rețetă raw-vegană, fără zahăr [rețetă] – Republica BIO

Următoarea rețetă pe care am pregătit-o și încercat-o este tot una raw vegană, și este tot a unui tort. Spre deosebire de rețeta de acum 2 săptămâni, când îți propuneam să încerci tortul curcubeu în 3 culori, rețeta pe care ți-o propunem astăzi este în întregime din ciocolată (cacao crudă, plină de antioxidanți și nutrienți valoroși, și pudră de roșcove). În plus, nu va conține niciun gram de zahăr, ci va fi îndulcită cu sirop de curmale și curmale.

Îți propunem deci un desert sănătos, raw, fără zahăr, fără gluten, cu ingrediente nepregătite termic, care își va păstra intacte vitaminele și nutrienții. Suntem siguri că dacă iubești ciocolata îți va fi greu să nu-l prepari, mai ales că se pregătește repede.

Fiindcă este un tort raw, va trebui ținut la rece. Dacă îl vei servi și copiilor, atunci e bine să-l scoți din timp din frigider.

Iată acum filmul rețetei, cu toate ingredientele și pașii de preparare. Prepararea tortului durează 20-30 de minute, fără timpul petrecut la frigider:

Tort Raw-Vegan de Cicoclată - Video Republica BIO  

Mai jos regăsești lista ingredientelor, pentru a le putea comanda ușor pe cele pe care nu le ai deja în bucătărie.

Ingredientele pentru BLAT:

Preparare:

Mixează întâi curmalele. Adaugă peste ele restul ingredientelor şi mixează până la omogenizare. Presează bine compoziţia într-o tavă cu fundul detaşabil, în care ai pus în prealabil hârtie de copt, pentru a putea desprinde tortul mai uşor la sfârşit.
Pune blatul la congelator cât timp prepari cremele colorate. 

Ingredientele pentru CREMĂ:

Preparare:

Mixează bine fructele de avocado împreună cu praful de cacao.
Adaugă restul de ingrediente şi mixează până la omogenizare.
Scoate blatul din congelator și adaugă peste el crema obținută.

 

Reteta Tort Raw-Vegan de Cicolată - Republica BIO

(descarcă mai jos reţeta la calitate excepţională)

 

Pune tortul la frigider pentru minim 3 ore. Bucură-te apoi de el, împreună cu cei dragi. Este un desert sănătos, plin de nutrienți, fără gluten și fără zahăr.

 

Sănătate, gust bun, cu multă ciocolată!

Carmen și Laur, pentru Republica BIO 

 

Copyright Republica BIO 

 

Completează mai jos adresa ta de email şi descarcă gratuit reţeta:

Scrie un comentariu
Fii primul care scrie un comentariu