Vezi sidebar
Mami, vreau ceva bun!
29.04.2015
Razvan Mottok
625 vizualizări

 

"Maaami, vreau ceva dulce!"

"Maaami, ce mi-ai pus azi în pacheţel?"

"Vreau şi eu biscuiţi, mami"

"Tati, vreau şi eu suc"

"Tati, mai avem mult? M-am plicitisit, vreau ceva de ronţăit!"

"Buni, ce mi-ai adus bun?"

Cu toţii (vreau să zic cei care avem copii), ne-am confruntat cu întrebările astea şi cu cel puţin o "criză" undeva afară, soldată cu multe capete întoarse. Ori cu dorinţa de a strecura ceva în ghiozdanul celui mic, să aiba ceva de ronţăit pe drum spre şcoală, spre grădiniţă sau când vine infometat de la joacă şi n-are prea mult timp pentru că ceilalţi îl cheamă înapoi. Nu mai zic de momentul când eşti în maşină, ai plecat la drum şi n-ai unde să opreşti pentru a potoli o gură înfometată.

Momente simple, de zi cu zi, care te iau de multe ori prin surprindere şi de fiecare dată îţi promiţi că data viitoare o să fii pregătit, să nu-i mai dai iarăşi un colţ de pâine sau mai ştiu eu ce ai mai la îndemână, în lipsă de ceva inspirat.

Să-i dai ceva care are vitamine, minerale, calciu, un dulce care să-i dea energie sănătoasă, poate fără zahăr, cu fibre, poate cu grâu spelta, oricum, să fie sănătos. Ceva care merge la sigur şi care nu primeşte vreun refuz care te pune în dificultate şi cine ştie, în faţa vreunei noi crize...

Şi colac peste pupăză, trebuie să fie ceva despre care să fii sigur că nu vine la pachet cu coloranţi ciudaţi, nenaturali, conservanţi periculoşi, fructe tratate cu mai ştiu eu ce ca să reziste bine, sau îndulcitori potriviţi mai degrabă pentru altceva. 

Vezi mai jos, am pregătit un pacheţel pentru tine, pentru mine şi pentru cei ca noi, care avem grijă nu doar să potolim şoriceii din stomac. Un pacheţel de la Mogli. 

 

 Baton Crocant Riegel 25g Mixul lui Mogli, Amestec de Fructe Uscate 40g 

 

Sănătate şi grijă pentru cei mici!

Razvan, Republica BIO
Copyright Republica BIO

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.