Vezi sidebar
2 Retete rapide de paste vegane
29.06.2023
Violeta Voicu
804 vizualizări

Paste cu ulei de măsline și usturoi

Timp de pregătire 15 minute

Ingrediente:

 

     

    Paste cu ulei de măsline și usturoi - Republica BIO

     

    Preparare:

    Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi scurgeți pastele de apă și păstrați separat 50ml din această apă.

    Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie adâncă, adăugați usturoiul și căliți până devine auriu. Aveți grijă să nu se ardă.

    Adăugați pastele, apa în care au fiert pastele, fulgii de chilli și pătrunjelul tocat mărunt peste uleiul de măsline cu usturoi și amestecați toate ingredientele.

    Paste cu măsline și capere

    Timp de pregătire 20 minute

    Ingrediente:


       

      Paste cu măsline și capere - Republica BIO

       

      Preparare:

      Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi scurgeți pastele de apă și păstrați separat 50ml din această apă.

      Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie adâncă, adăugați usturoiul și căliți până devine auriu. Aveți grijă să nu se ardă.

      Peste uleiul cu usturoi adăugați roșiile, fulgii de chilli, măslinele, caperele și apa în care au fiert pastele și lăsați pe foc 5 minute.

      Amestecați ingredientele de mai sus cu pastele și pătrunjelul tocat mărunt.

       

      Violeta, Republica BIO
      Copyright Republica BIO

       

      TAG-uri:

      Scrie şi tu un comentariu

      Comentariile sunt moderate înaintea publicării.