2 Retete rapide de paste vegane
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Paste cu ulei de măsline și usturoi
Timp de pregătire 15 minute
Ingrediente:
- 250g paste
-
100ml ulei de măsline
- 5 căței de usturoi feliați
- 1 linguriță de fulgi chilli
- 15g pătrunjel tocat
Preparare:
Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi scurgeți pastele de apă și păstrați separat 50ml din această apă.
Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie adâncă, adăugați usturoiul și căliți până devine auriu. Aveți grijă să nu se ardă.
Adăugați pastele, apa în care au fiert pastele, fulgii de chilli și pătrunjelul tocat mărunt peste uleiul de măsline cu usturoi și amestecați toate ingredientele.
Paste cu măsline și capere
Timp de pregătire 20 minute
Ingrediente:
- 250g paste
- 50ml ulei de măsline
- 1 cățel de usturoi mărunțit
- 200g roșii la conservă
- (pulpă sau întregi și strivite înainte de folosire)
- 50g măsline negre feliate
- 1 lingură de capere
- 1 linguriță de fulgi chilli
- 15g pătrunjel
Preparare:
Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi scurgeți pastele de apă și păstrați separat 50ml din această apă.
Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie adâncă, adăugați usturoiul și căliți până devine auriu. Aveți grijă să nu se ardă.
Peste uleiul cu usturoi adăugați roșiile, fulgii de chilli, măslinele, caperele și apa în care au fiert pastele și lăsați pe foc 5 minute.
Amestecați ingredientele de mai sus cu pastele și pătrunjelul tocat mărunt.
Violeta, Republica BIO
Copyright Republica BIO
TAG-uri: