Fotografiile produselor ©

 

Toate drepturile rezervate Republica BIO

 

Dragi prieteni, 

Toate fotografiile produselor din website sunt proprietatea Republica BIO. O echipă de specialişti a muncit mai multe săptămâni pentru a produce fotografii de mare rezoluţie, autentice şi relevante. Ele sunt de cea mai bună calitate şi conferă experienţa pe care cu toţii o avem într-un magazin fizic, unde putem citi eticheta şi studia produsul îndeaproape. Am făcut asta pentru a vă ajuta să aveţi o navigare cât mai utilă şi instructivă în website-ul nostru. 


Prin urmare, fotografiile, care sunt proprietatea Republicii BIO, au presupus o investiţie semnificativă. Din acest motiv, suntem îndreptăţiţi să cerem respectul cuvenit pentru eforturile noastre şi vă rugăm să nu încercaţi copierea fotografiilor, fără a cere înainte acordul sau permisiunea noastră.

Toate fotografiile păstrează în caracteristicile lor codurile aparatelor, momentele şi studioul în care au fost făcute şi pot fi recunoscute cu uşurinţă după toate aceste date unice.

Ştim că nu va fi cazul, însă vă asigurăm că încălcarea dreptului de proprietate asupra fotografiilor sau textelor va fi apărată cu multa hotărâre de Republica BIO.

 

Copyright © Republica BIO 2014

 

 Descărcaţi "Fotografiile Produselor ©" în format pdf

}