Când se consumă mierea şi pentru ce? [infografic]
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Consumată dimineaţa, pe stomacul gol, mierea de albine are efecte benefice asupra
- Normalizează digestia
- Elimină balonarea
- Întăreşte sistemul imunitar
- Stimulează arderile la nivel celular
- Opreşte dezvoltarea microbilor
- Elimină bacteriile nocive din organism
- Contribuie la refacerea celulelor pielii
- Ameliorează tusea
- Energizează organismul
Consumată seara, înainte de culcare, mierea de albine:
- Te ajută să ai un somn liniştit şi odihnitor
- Ajută sistemul imunitar să repare celulele afectate
- Ajută ficatul să elimine toxinele
- Contribuie la arderea grăsimilor
- Tratează simptomele gripei şi răcelii
- Îndepărtează apa în exces de la nivelul ţesuturilor şi articulaţiilor, eliminând durerile cauzate de inflamaţii
- Întreţine o floră intestinală sănătoasă
Consumată înainte de antrenament sau efort fizic, mierea de albine:
- Îţi oferă o doză substanţială de energie
- Creşte rezistenţa organismului la efort
- Scade riscul apariţiei febrei musculare
- Contribuie la arderea grăsimilor
- Hrăneşte musculatura
Consumată după antrenament sau efort fizic, mierea de albine:
- Accelerează recuperarea muşchilor suprasolicitaţi
- Oferă energie musculaturii epuizate
- Reduce senzaţia de oboseală
Razvan, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.
TAG-uri: