Vezi sidebar
Prăjitură de Crăciun
06.12.2020
Ruxi Comsa
170 vizualizări

 

Prăjitură de Crăciun

 

Ingrediente:
  1. 100 g cicolată neagră
  2. 100 g zahăr pudră
  3. două gălbenuşuri
  4. 250 g făină
  5. o lingură de ulei de cocos
  6. 100 g unt
Preparare:
Amestecă bine ingredientele.
Frământă aluatul.
Lasă-l la frigider o oră.
Impleteşte.
Coace la cuptor 10-15 minute.
Decorează cu fistic mărunţit (100 g)
Nou
În stoc
lipseşte momentan
Vânzare Accelerată
31,04 lei

Ruxi şi Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO

Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.

TAG-uri:

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.