Artizani de sănătate
copiat
SLIM FIT, pachet promotional (Spirulina + Chlorella), BIO, RAW, VEGAN
%
SPIRULINA BIO Complet, pachet promotional, cura completa pentru 100 de zile, BIO, RAW, VEGAN
%
Acadele Rainbow Biona, 6 bucati/pachet, bio
%
Cookie cu vanilie si ciocolata, fara gluten, Kookie Cat, bio 50 g
%
Ciocolata cu crema de cocos, bio, 100g
%
Jeleuri Inimioare cu rodie fara gluten Biona, bio, 75 g
%
Coşul meu
Avocado - Informaţii nutriţionale

Avocado - Informaţii nutriţionale

Avocado este un fructul minune care nu trebuie să lipsească din regimul tău alimentar.
Fructele de avocado pot fi consumate crude, în salate sau individual, aşezonate cu diverse
ierburi aromatice şi condimente sau pot deveni ingrediente pentru deserturi, în diferite
reţete de prăjituri sau shake-uri proteice.
  • Protejează ochii
  • Scade nivelul grăsimilor rele din sânge
  • Menține sănătatea inimii
  • Previne apariția osteoporozei
  • Îmbunătățește digestia
  • Ajută la prevenirea apariției depresiei

 

Avocado - Informaţii nutriţionale - Republica BIO

 

150 g
Calorii: 240 | Indice glicemic: scăzut
Cantitate % DZR Densitate

acid pantotenic

2.08 mg 42 3.1

fibre

10.05 g 36 2.7

vitamina K

31.50 mcg 35 2.6

cupru

0.28 mg 31 2.3

folat

121.50 mcg 30 2.3

vitamina B6

0.39 mg 23 1.7

vitamina E

3.11 mg (ATE) 21 1.6

vitamina C

15.00 mg 20 1.5

 

150 g
Calorii: 240 | Indice glicemic: scăzut
Cantitate % DZR
Proteine 3.00 g 6
Carbohidraţi 12.80 g 6
Grăsimi 21.99 g 28
Fibre 10.05 g 36
Calorii 240 13

 

Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO

 

Sursa: Avocados

 

Pușculița BIO

Abonează-te la gazeta Republicii BIO şi vei primi 200 BIObani, pe lângă informații și oferte speciale pentru tine..

ATENȚIE! Vei primi BIObanii doar pentru o singură acțiune de înscriere la newsletter.

Citește despre programul de loialitate

(*) Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi
. Vezi Politica de Confidenţialitate

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.