Vezi sidebar
Cafea Dalgona, cea mai cremoasă cafea
26.04.2022
Laur
404 vizualizări

Ingrediente:

  • 2 linguriţe de cafea instant
  • 2 linguriţe de zahăr din nectar de cocos
  • 2 linguriţe de apă fierbinte
  • câteva cuburi de gheaţă
  • 1 ceaşcă de lapte rece

 

Cafea Dalgona, cea mai cremoasă cafea

 

Preparare

  • Într-un bol puneți cafeaua, zahărul și apa fierbinte.
  • Folosind un mixer, bateți energic până când apar vârfuri cremoase, spumoase și moi.
  • Umpleți doar 3/4 de cană cu lapte rece și gheață.
  • Completați generos cu cafea spumoasă. Presăraţi niște pudră de cafea instant.
  • Se amestecă bine înainte de a bea.

 

Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO

Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.

TAG-uri:

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.