Kombucha - beneficii
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Kombucha s-a născut în nordul Chinei în timpul dinastiei Chin, care l-a numit „elixirul nemuritor”, în 220 î.Hr.! Apoi a călătorit în Japonia, unde a fost folosit de împăratul Inkyo pentru a-și vindeca problemele digestive, apoi a ajuns în Rusia şi în Europa în secolul al XX-lea.
Kombucha este o băutură fermentată făcută din ceai negru (sau din ceai verde), zahăr, bacterii și drojdii. Bogată în mod natural în nutrienți, bautura kombucha ajută la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar, în special datorită vitaminei C, probioticelor și antioxidanților pe care îi conține.
Kombucha - beneficii importante
- Antibacterial
- Întăreşte sistemul imunitar
- Poate reduce riscul de aparitie a bolilor de inimă
- Ajută la funcţionarea ficatului
- Reglează nivelul zaharurilor din sânge
- Ajută la ţinerea sub control a diabetului de tip II
- Poate proteja împotriva diverselor forme de cancer
- Aport de energie
Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Surse:
Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.
TAG-uri: