Vezi sidebar
Kombucha - beneficii
16.06.2021
Laur
811 vizualizări

Kombucha s-a născut în nordul Chinei în timpul dinastiei Chin, care l-a numit „elixirul nemuritor”, în 220 î.Hr.! Apoi a călătorit în Japonia, unde a fost folosit de împăratul Inkyo pentru a-și vindeca problemele digestive, apoi a ajuns în Rusia şi în Europa în secolul al XX-lea.

Kombucha este o băutură fermentată făcută din ceai negru (sau din ceai verde), zahăr, bacterii și drojdii. Bogată în mod natural în nutrienți, bautura kombucha ajută la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar, în special datorită vitaminei C, probioticelor și antioxidanților pe care îi conține.

 

Kombucha - beneficii

 

Kombucha - beneficii importante

  1. Antibacterial
  2. Întăreşte sistemul imunitar
  3. Poate reduce riscul de aparitie a bolilor de inimă
  4. Ajută la funcţionarea ficatului
  5. Reglează nivelul zaharurilor din sânge
  6. Ajută la ţinerea sub control a diabetului de tip II
  7. Poate proteja împotriva diverselor forme de cancer
  8. Aport de energie

Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO

 

Surse:

  1. 10 Potential Benefits of Kombucha
  2. Ce este ceaiul Kombucha?

 

 

Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.

TAG-uri:

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.