Vezi sidebar
Curăţenia de primăvară, mai sănătoasă cu produse certificate bio
02.04.2015
Razvan Mottok
420 vizualizări

Sărbătoarea Paştelui se apropie şi ştiu că toate gospodinele vor să o întâmpine cu o casă curată.

Ştiţi că se spune că natura are grijă de toate sau că natura are soluţie pentru orice. Ei bine, natura chiar are soluţie pentru orice, chiar şi pentru curăţenia de primăvară. De la puterea de curăţare, până la mirosul natural pe care-l împrumută soluţiilor. Produsele bio de curăţare sunt preparate din ingrediente naturale, testate, certificate si sigure. Produsul este in final testat şi certificat bio.

Curat înseamnă şi ce rămâne după ce clasicul detergent pentru pardoseli, soluţia pentru toaletă, soluţia pentru spălat geamurile sau cea pentru curăţat praful se usucă. Sau mai ales după ce vasele de bucătărie şi rufele au fost clătite şi limpezite. Probabil că întrebările astea vi le puneţi mai ales dacă aveţi copii, care mai scapă pe jos un biscuite şi apoi îl mânăncă sau îşi pun mânuţele peste tot şi apoi le duc la gură. Eu ştiu că mi le puneam de multe ori.

De ce? Pentru că în general toate produsele clasice de curăţare conţin substanţe chimice puternice care au chiar rolul ăsta: de a curăţa. Sigur, toată lumea limpezeşte, clăteşte, dar câţi o facem atât cât trebuie?

 

O casă îngrijită cu produse de curăţare certificate bio chiar miroase a primăvară!

 Răzvan, Republica BIO

Copyright Republica BIO

 

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.