Desert vegan cu jeleu
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Timp de pregătire 10 minute
Ingrediente:
- 500ml suc de 100% struguri sau mere
- 3 lingurițe pudră de Agar-Agar fără gluten Biovegan
- Frișcă vegană Biovegan
- Fructe sau bomboane decorative pentru topping Biovegan
Preparare:
- Turnați sucul într-o oala mică, adăugați pudra de agar-agar, amestecați până se dizolvă pudra și sucul dă în clocot.
- Puteți să vă opriți aici și să turnați lichidul într-o tavă unsă cu ulei si tapetată cu hârtie de copt (pentru a scoate cu ușurință jeleul mai târziu) sau puteți să turnați cantități egale de lichid în pahare, pe care apoi să le tineți la frigider cel puțin 2 ore.
- După ce jeleul s-a întărit, umpleți paharele cu frișcă vegană și decorați cu fructe sau bomboane decorative.
Tips:
Puteți încerca rețeta și cu alte sucuri și fructe, dar evitați să folosiți ananas, kiwi și papaya deoarece conțin enzime ce împiedică întărirea jeleurilor. De asemenea, puteți să încercați să încorporați diverse fructe în jeleu pentru o textură mai complexă.
Violeta, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Sursa: www.detoxinista.com