Fresh iute pentru o imunitate de fier, cu usturoi, ghimbir, măr şi chlorella

Usturoi, ghimbir şi chlorella, combinaţie mortală. ...Pentru virusurile de sezon.

Acum uite o altă rețetă bio, simplă, cu pudră ecologică de chlorella, care te-ar putea ajuta pe vremea asta rece şi umedă de-afară.

Doi căței de usturoi

O bucată de ghimbir de aproximativ 1cm, sau un vârf de cuţit de pudră de ghimbir

O mână de pătrunjel

Un măr

Doi morcovi medii

Adaugă la fresh-ul tău o linguriță de pudră ecologică de chlorella. Chlorella stimulează sistemul imunitar și ajută la lupta impotriva infecțiilor prin conținutul său extrem de bogat în vitamine și minerale. Mai exact, peste 20 de vitamine și minerale se regăsesc în chlorella, printre care fier, calciu, potasiu, magneziu, fosfor, pro-vitamina A, vitaminele C, B1, B2, B5, B6, B12, E si K, biotina, inozitol și acid folic.

Fructele şi legumele proaspete le dai la storcător sau la blender, dar ai grijă şi la specificaţiile lui, poate nu stoarce chiar orice. Dacă ai un storcător mai bun, n-o să ai probleme nici cu frunzele verzi pe care ţi le recomand. Dar dacă prin reţetă e ceva ce nu se potriveşte, înlocuieşte ingredientul meu cu altul care se poate stoarce fără riscuri pentru aparatul tău.

Dacă nu vrei să adaugi pudra de chlorella în freshul tău (poate nu-ți place gustul) atunci poți consuma acest supliment nutritiv împreună cu băutura da, dar sub formă de tablete, chiar mai eficient.

 

Sănătate de fier și o iarnă frumoasă! 

Ruxi, Republica BIO

Copyright, Republica BIO

Scrie un comentariu
Fii primul care scrie un comentariu