Pătrunjel - Informaţii nutriţionale
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
- Este bogat în vitamina C
- Îmbunătăţeşte digestia
- Ajută la buna funcţionare a rinichilor
- Îmbunătăţeşte nivelul de estrogen
- Stimulează sistemul imunitar
- Poate combate icterul
- Frunzele pot vindeca tǎieturile adânci, vânǎtǎile şi pot fi folosite în alimentaţia pacientului oncologic
Cantitate | % DZR | Densitate |
---|
vitamina K
498.56 mcg | 554 | 911.4 |
vitamina C
40.43 mg | 54 | 88.7 |
vitamina A
128.04 mcg RAE | 14 | 23.4 |
folat
46.21 mcg | 12 | 19 |
fier
1.88 mg | 10 | 17.2 |
cupru
0.05 mg | 6 | 9.1 |
calciu
41.95 mg | 4 | 6.9 |
magneziu
15.20 mg | 4 | 6 |
potasiu
168.42 mg | 4 | 5.9 |
fibre
1.00 g | 4 | 5.9 |
zinc
0.33 mg | 3 | 4.9 |
fosfor
17.63 mg | 3 | 4.1 |
vitamina B3
0.40 mg | 3 | 4.1 |
vitamina B1
0.03 mg | 3 | 4.1 |
Cantitate | % DZR |
---|
Proteine | 0.90 g | 2 |
Carbohidraţi | 1.92 g | 1 |
Grăsimi | 0.24 g | 0 |
Fibre | 1.00 g | 4 |
Calorii | 10.94 | 1 |
Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Sursa: Parsley
Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.
TAG-uri: