Sfecla roșie are o serie de beneficii pentru sănătate, de aceea este recomandat consumul
acesteia. Cu toate că sfecla este leguma cu cantitatea cea mai mare de zahăr dintre toate,
este în regulă ca un adult fără probleme de sănătate să mănânce sfeclă de câteva ori pe
săptămână.
- Poate curăța ficatul de toxine
- Contribuie la reglarea tensiunii arteriale
- Ameliorează tranzitul intestinal
- Poate scădea riscul de cancer
- Poate contribui la reglarea colesterolului
- Are proprietati antiinflamatoare
170g
Calorii: 75 | Indice glicemic: mediu
Cantitate |
% DZR |
Densitate |
170g
Calorii: 75 | Indice glicemic: mediu
Proteine |
2.86 g |
6 |
Carbohidraţi |
16.93 g |
8 |
Grăsimi |
0.31 g |
0 |
Fibre |
3.40 g |
12 |
Calorii |
74.8 |
4 |
Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Sursa: Beets