Vezi sidebar
Degeţele de ovăz cu caşcaval
17.10.2020
Ruxi Comsa
305 vizualizări

 

Degeţele de ovăz cu caşcaval

 

Ingrediente:

  • făină din 1/2 cană de fulgi de ovăz (macină fulgii de ovăz)
  • 100g caşcaval
  • 100g făină
  • 60 ml lapte
  • 70g unt
  • sare

 

Preparare:

  • Frământă aluatul
  • Întinde aluatul
  • Taie fâşii
  • Coace la cuptor 15-20 de minute la 180oC

 

Valori nutruitive per baton:

Energie 46 cal
Proteine 1 g
Carbohidraţi 3.3 g
Fibre 0.1 g
Grăsimi 3.2 g
Colesterol 0 mg
Vitamin A 106.4 mcg
Vitamin B1 0 mg
Vitamin B2 0 mg
Vitamin B3 0.1 mg
Vitamin C 0 mg
Acid Folic  0.6 mcg
Calciu 15.8 mg
Fier 0.2 mg
Magneziu 0 mg
Fosfor 0 mg
Sodiu 26.3 mg
Potasiu 4.4 mg
Zinc 0 mg

 

Sursa: Oats Cheese Straws ( Finger Foods For Kids ) by Tarla Dalal

 

Nou
În stoc
lipseşte momentan
Vânzare Accelerată
23,77 lei

Ruxi şi Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO

Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.

TAG-uri:

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.