Vezi sidebar
info-rimage:
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Degeţele de ovăz cu caşcaval
17.10.2020
Ruxi Comsa
209 vizualizări

 

Degeţele de ovăz cu caşcaval

 

Ingrediente:

  • făină din 1/2 cană de fulgi de ovăz (macină fulgii de ovăz)
  • 100g caşcaval
  • 100g făină
  • 60 ml lapte
  • 70g unt
  • sare

 

Preparare:

  • Frământă aluatul
  • Întinde aluatul
  • Taie fâşii
  • Coace la cuptor 15-20 de minute la 180oC

 

Valori nutruitive per baton:

Energie 46 cal
Proteine 1 g
Carbohidraţi 3.3 g
Fibre 0.1 g
Grăsimi 3.2 g
Colesterol 0 mg
Vitamin A 106.4 mcg
Vitamin B1 0 mg
Vitamin B2 0 mg
Vitamin B3 0.1 mg
Vitamin C 0 mg
Acid Folic  0.6 mcg
Calciu 15.8 mg
Fier 0.2 mg
Magneziu 0 mg
Fosfor 0 mg
Sodiu 26.3 mg
Potasiu 4.4 mg
Zinc 0 mg

 

Sursa: Oats Cheese Straws ( Finger Foods For Kids ) by Tarla Dalal

 

Ruxi şi Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO

Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.

TAG-uri:

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.