Degeţele de ovăz cu caşcaval
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Ingrediente:
- făină din 1/2 cană de fulgi de ovăz (macină fulgii de ovăz)
- 100g caşcaval
- 100g făină
- 60 ml lapte
- 70g unt
- sare
Preparare:
- Frământă aluatul
- Întinde aluatul
- Taie fâşii
- Coace la cuptor 15-20 de minute la 180oC
Valori nutruitive per baton:
Energie | 46 cal |
Proteine | 1 g |
Carbohidraţi | 3.3 g |
Fibre | 0.1 g |
Grăsimi | 3.2 g |
Colesterol | 0 mg |
Vitamin A | 106.4 mcg |
Vitamin B1 | 0 mg |
Vitamin B2 | 0 mg |
Vitamin B3 | 0.1 mg |
Vitamin C | 0 mg |
Acid Folic | 0.6 mcg |
Calciu | 15.8 mg |
Fier | 0.2 mg |
Magneziu | 0 mg |
Fosfor | 0 mg |
Sodiu | 26.3 mg |
Potasiu | 4.4 mg |
Zinc | 0 mg |
Sursa: Oats Cheese Straws ( Finger Foods For Kids ) by Tarla Dalal
Ruxi şi Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.
TAG-uri: