Vezi sidebar
Spanac - Informaţii nutriţionale
09.03.2021
Laur
69 vizualizări
Consumul de spanac creşte vitalitatea, combate oboseala şi îmbunătăţeşte calitatea sângelui.
Spanacul este o sursă excelentă de vitamina K, vitamina A, vitamina C, vitamina B, acid
folic, dar şi de magneziu, fier şi mangan.
  • Antioxidant puternic
  • Bun pentru sistemul muscular şi osos
  • Bun pentru vedere
  • Benefic sistemului imunitar
  • Antiinflamator şi anticancerigen
  • Benefic pielii
  • Scade colesterolul rău
  • Ajută la purificarea sistemului digestiv
  • Detoxifică ficatul
  • Ajută activitatea metabolică a organismului

 

Spanac - Informaţii nutriţionale - Republica BIO

 

180
Calorii: 41 | Indice glicemic: foarte nic
Cantitate % DZR Densitate

vitamina K

888.48 mcg 987 429.2

vitamina A

943.29 mcg RAE 105 45.6

mangan

1.68 mg 73 31.8

folat

262.80 mcg 66 28.6

magneziu

156.60 mg 37 16.2

fier

6.43 mg 36 15.5

cupru

0.31 mg 34 15

vitamina B2

0.42 mg 32 14

vitamina B6

0.44 mg 26 11.3

vitamina E

3.74 mg (ATE) 25 10.8

calciu

244.80 mg 24 10.6

vitamina C

17.64 mg 24 10.2

potasiu

838.80 mg 18 7.8

fibre

4.32 g 15 6.7

fosfor

100.80 mg 14 6.3

vitamina B1

0.17 mg 14 6.2

zinc

1.37 mg 12 5.4

proteitne

5.35 g 11 4.7

colină

35.46 mg 8 3.6

omega-3

0.17 g 7 3.1

vitamin B3

0.88 mg 6 2.4

acid pantotenic

0.26 mg 5 2.3

seleniu

2.70 mcg 5 2.1

 

180
Calorii: 41 | Indice glicemic: foarte nic
Cantitate % DZR
Proteine 5.35 g 11
Carbohidraţi 6.75 g 3
Grăsimi 0.47 g 1
Fibre 4.32 g 15
Calorii 41.4 2

 

Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO

 

Sursa: Spinach

 

Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.