info-rimage:
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Consumul de spanac creşte vitalitatea, combate oboseala şi îmbunătăţeşte calitatea sângelui.
Spanacul este o sursă excelentă de vitamina K, vitamina A, vitamina C, vitamina B, acid
folic, dar şi de magneziu, fier şi mangan.
- Antioxidant puternic
- Bun pentru sistemul muscular şi osos
- Bun pentru vedere
- Benefic sistemului imunitar
- Antiinflamator şi anticancerigen
- Benefic pielii
- Scade colesterolul rău
- Ajută la purificarea sistemului digestiv
- Detoxifică ficatul
- Ajută activitatea metabolică a organismului
180
Calorii: 41 | Indice glicemic: foarte nic
Cantitate |
% DZR |
Densitate |
180
Calorii: 41 | Indice glicemic: foarte nic
Proteine |
5.35 g |
11 |
Carbohidraţi |
6.75 g |
3 |
Grăsimi |
0.47 g |
1 |
Fibre |
4.32 g |
15 |
Calorii |
41.4 |
2 |
Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Sursa: Spinach