Știai că: microundele distrug nutrienții din alimente? [infografic]
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Cuptorul cu microunde este cel mai simplu și mai rapid mod de a ne pregăti micul dejun...
...dar este și cel mai sănătos?
Cuptorul cu microunde schimbă structura moleculară a apei și a alimentelor din farfuria ta.
Astfel, aportul nutritiv va fi schimbat semnificativ, redus și distrus aproape în totalitate.
Alte efecte negative ale microundelor:
- cauzează probleme digestive
- scad capacitatea organismului de a se vitaminiza
- provoacă boli ale inimii
- dau stări de oboseală și insomnie
- cresc riscul de apariție a cancerului
Recomandarea noastră:
Dacă ești pe fugă, combină rapid câteva ingrediente sănătoase pentru un smoothie hrănitor, care să îți înlocuiască o masă pe zi!
Iată o rețetă simplă:
- 1-2 lingurițe de pulbere organică Turmeric Latte
- 1 morcov
- 1/2 banană
- 1 cană de lapte de migdale
Poftă bună!
Ioana și Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Surse:
Health sience: 10 Reasons to Toss Your Microwave
Wellness Mama: Why We Don’t Use a Microwave
Mercola: The Proven Dangers of Microwaves
GreenMedInfo: Studies Show Microwaves Drastically Reduce Nutrients In Food
Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.
TAG-uri: