Abonează-te
la Newsletter
Doar produse certificate
copiat
Coşul meu
Lansare exclusivă Davert în România: 100 de produse noi la Republica BIO!

Lansare exclusivă Davert în România: 100 de produse noi la Republica BIO!

Deunăzi, eu și colegii mei ne-am adunat în depozitul Republica BIO să ne minunăm de ambalajele pline de culoare și combinațiile apetisante marca Davert. Se întâmpla chiar după ce colegii de la depozit le-au scos din cutiile în care ne-au fost livrate, și înainte de a fi preluate pentru fotografiere în studioul foto al Republicii, apoi sortate și puse cu grijă pe rafturi. Ne-am simțit precum niște copii în cămara plină de bunătăți a bunicii.

Companie germană Davert, fondată în 1973 de Reiner Welke, și-a început existența prin deschiderea unuia dintre primele cinci magazine cu produse organice din Germania, denumit “Makrohaus” (Macro House). De-atunci au trecut mai bine de 30 de ani și, tot de-atunci, Davert perpetuează tradiția culturilor organice și a comercializării produselor certificate organic.

Pe noi ne-au convins nu doar cu seriozitatea lor sau calitatea produselor, dar și cu implicarea socială, care pentru ei este un punct important în activitate. Citește despre proiectul lor din Peru, "Growing Toghether" și cred că te vor convinge și pe tine.

Produse precum quinoa tricoloră, canihua (o cereală la fel de sănătoasă precum quinoa, despre care promit să mă documentez și să vă scriu), orez sălbatic, orez pentru sushi, linte de munte, mango felii, stafide aurii, merisoare și alte asemenea și-au găsit deja locul pe rafturile depozitului nostru, după cum probabil ați observat.

Ce mă încântă pe mine în mod special sunt semipreparatele Davert, gândite pentru a-ți oferi posibilitea de a servi o masă sănătoasă, gustoasă și iute de preparat oricând îți poftește inima: supa tailandeză de linte cu cocos, supa orientala de naut, paella cu sofran, curry Madras cu orez Basmati, falafel, burger vegetal cu quinoa, supă de quinoa cu ciuperci si mirodenii.

Îmi plac și sortimentele lor de pâine specială: din semințe de floarea-soarelui, din grâu spelta verde, din secară. Mă gândesc la ele încă de când am aflat că urmează sa fie achiziționate în depozit. Așa că acum mă duc să cumpăr deja primul produs de la Davert, o pâine din secară, sănătoasă și sățioasă.

Ți le prezint pe toate mai jos, în colecția specială dedicată acestui producător german ce pune mare preț pe calitate și seriozitate.

 

Cumpărături plăcute tuturor, poftă bună și... willkommen, Davert!

 

Ruxi, Republica BIO

Copyright Republica BIO

Pușculița BIO

Abonează-te la gazeta Republicii BIO şi vei primi 200 BIObani, pe lângă informații și oferte speciale pentru tine..

ATENȚIE! Vei primi BIObanii doar pentru o singură acțiune de înscriere la newsletter.

Citește despre programul de loialitate

Lista de cumpărături: Davert

Comentarii

Stevenfrugs
13:23 20.07.2020

https://vkppl.info поиск людей в ВК без регистрации

Claudenance
00:57 19.07.2020

Последние новости, интерактивная карта онлайн, подробная статистика по странам в таблице.
https://covid-monitor.com

коронавирус +в мире число

Claudenance
22:24 07.06.2020

Последние новости, интерактивная карта онлайн, подробная статистика по странам в таблице.
https://covid-monitor.com

коронавирус

Scrie şi tu un comentariu

Best seller Inchide
ASHWAGANDHA BIO Complet, pachet promotional, cura completa pentru 3 luni, BIO, RAW, VEGAN
-15%
Free