Vezi sidebar
Roşii - Informaţii nutriţionale
16.03.2021
Laur
84 vizualizări
Roşiile sunt unele dintre cele mai iubite alimente pe care le avem în frigider şi au o mulţime de beneficii, fie că sunt consumate crude, gătite, în sosuri, supe sau salate.
  • Cresc imunitatea
  • Ajută sistemul cardiovascular
  • Sursă abundentă de antioxidanți
  • Sursă bogată de vitamine și minerale
  • Reduc colesterolul si protejeaza inima
  • Mențin sistemul digestiv sănătos
  • Reduc riscul de hipertensiune arterială
  • Îmbunătățesc vederea
  • Previn acidoza

 

Roşii - Informaţii nutriţionale - Republica BIO

 

180 g
Calorii: 32 | Indice glicemic: foarte mic
Cantitate % DZR Densitate

vitamin C

24.66 mg 33 18.3

biotină

7.20 mcg 24 13.3

molibden

9.00 mcg 20 11.1

vitamina K

14.22 mcg 16 8.8

cupru

0.11 mg 12 6.8

mangan

0.21 mg 9 5.1

poatsiu

426.60 mg 9 5

vitamina A

74.97 mcg RAE 8 4.6

vitamina B6

0.14 mg 8 4.6

fibre

2.16 g 8 4.3

folat

27.00 mcg 7 3.8

vitamina B3

1.07 mg 7 3.7

vitamina E

0.97 mg (ATE) 6 3.6

fosfor

43.20 mg 6 3.4

vitamina B1

0.07 mg 6 3.2

magneziu

19.80 mg 5 2.6

crom

1.26 mcg 4 2

acid pantotenic

0.16 mg 3 1.8

proteine

1.58 g 3 1.8

colină

12.06 mg 3 1.6

zinc

0.31 mg 3 1.6

fier

0.49 mg 3 1.5

 

180 g
Calorii: 32 | Indice glicemic: foarte mic
Cantitate % DZR
Proteine 1.58 g 3
Carbohidraţi 7.00 g 3
Grăsimi 0.36 g 0
Fibre 2.16 g 8
Calorii 32.4 2

 

Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO

 

Sursa: Tomatoes

 

Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.