Artizani de sănătate
copiat
Chlorella, pulbere ecologica pura Republica BIO, 125 g
Chlorella Pulbere Bio 125g
Chlorella bio de Hawaii (400 mg) Republica BIO, 300 tablete (120 g), ecologica
Ghimbir macinat, bio, 40g
Coşul meu
Azi îţi spun cu ce să-ți detoxifici bine organismul. Azi îţi spun despre chlorella!

Azi îţi spun cu ce să-ți detoxifici bine organismul. Azi îţi spun despre chlorella!

Poluare în aer, în apă, chimicale în mâncare... parcă nu avem scăpare. Natura însă are soluţii pentru orice, chiar şi pentru noi, care luptăm atâta parcă împotriva ei... Da, există o algă miraculoasă numită chlorella.

Chlorella, pulbere ecologica pura Republica BIO, 125 g Chlorella, pulbere ecologica pura Republica BIO, 125 g
Ecologic
1 Recenzii
49,90 lei

Legumele și fructele sunt pline de pesticide, alimentele din magazine de E-uri, iar substanțe chimice periculoase ajung mereu în aer și în apă. Compozitul cu care ți-a reparat cariile medicul stomatolog conține mercur ce poate ajunge în corpul tău cu fiecare înghițitură pe care o iei. Peștii din mări şi oceane, care sfârșesc la tine în farfurie conțin și ei mercur și alte metale grele, Apa din pânza freatică este şi ea plină de substanțe toxice, în urma poluării produse de fabrici și uzine. Despre agricultura intensivă, care foloseşte pesticide şi otrăvuri care „salvează” sămânţa nici nu mai vorbesc.

Cum combați efectele nocive ale substanțelor chimice periculoase care ajung în corpul tău?

Vei depune eforturi să cumperi mâncare bio, lipsită de chimicale, sănătoasă, este cea mai bună alegere. Dar n-ai cum să te fereşti de toate sursele de substanțe toxice care te înconjoară. Trebuie să iei măsuri suplimentare pentru a te proteja pe tine și familia ta.

Superalimentul numit chlorella poate combate efectele poluării. Este răspunsul naturii, perfecţionat înainte de epoca asta a toxifierii. Un fapt: chlorella este unul dintre cele mai folosite suplimente alimentare în Japonia: 10 milioane de oameni o consumă zi de zi, şi nu neapărat după Fukushima.

Au aflat japonezii ceva ce noi nu știm?

Unul dintre motivele pentru care japonezii prețuiesc atât de mult chlorella îl reprezintă capacitatea sa naturală de detoxifiere. Chlorella este o algă verde, de fapt o microalgă ce are dimensiunea de numai 10 microni. Această dimensiune microscopică, precum și proprietățile sale unice fac din chlorella o unealtă de detofixiere redutabilă. Ea se ataşează de metalele grele şi de celelalte substanțe chimice și pesticide chiar în tractul digestiv, calea de acces a toxinelor nocive spre fluxul sangvin. Apoi sunt eliminate împreună, înainte ca sângele să le livreze și depoziteze în celulele corpului. Chlorella ajută deci corpul să elimine toate substanțele nedorite din corp. Dar ea face mult mai mult de atât.

Micuța chlorella e tare deșteaptă! E programată!

Chlorella este un remediu cu proprietăți unice deoarece nu se atașează de mineralele de care organismul are nevoie pentru a funcționa în mod optim. Nu se atașează de minerale benefice precum calciu, magneziu sau zinc. Ea ştie care metale și substanțe chimice trebuie eliminate din corp și care nu.

Este superaliment, spune NASA. Slăbeşte, combate diabetul, detoxifică, oxigenează, purifică

Chlorella este unul dintre cele mai studiate suplimente alimentare din lume. Pe lângă faptul că a constituit obiectul a nenumărate cercetări medicale în S.U.A., Germania, Japonia, Franța, Marea Britanie sau Israel, chlorella a fost studiată și ca aliment, deoarece este constituită 50% din proteine și este considerată un aliment care conține toți aminoacizii necesari organismului. Chiar și NASA a studiat utilizarea acestei alge, ca aliment pentru astronauți!

Studii efectuate în Japonia arată că ea poate ajuta în dietele de slăbire. În plus, combate diabetul. Poate de asemenea ajuta la reducerea colesterolului și hipertensiunii. Chlorella este un superaliment cu capacități detoxifiante puternice mulţumită conținutului ridicat de clorofilă. Clorofila ajută la oxigenarea sângelui, pe care îl purifică, îndepărtează toxinele și stimulează refacerea țesuturilor.

Şi nu e tot. Mai e!

Ce mai face chlorella: întăreşte sistemul imunitar, îmbunătățeşte digestia, crește capacitatea de concentrare, echilibrează nivelul pH-ului, normalizează nivelul de glucoză din sânge, împrospătează respirația, întârzie procesul de îmbătrânire sau reduce riscul de cancer.

Cum să consumi chlorella

Ar trebui să începi întotdeauna procesul de detoxifiere cu chlorella, cu o cantitate mică, pe care să o crești treptat, pentru a vedea cum tolerează corpul tău acest supliment alimentar extrem de puternic. Unii specialiști recomandă ca, inițial, să mânânci cantități mici de coriandru timp de câteva zile. Coriandrul are de asemenea rol detofixiant, dar mai slab, şi ar ajuta corpul să se adapteze înainte să treci la chlorella. Sau poți încerca să consumi combinat chlorella și coriandru. Și, ca să nu te deranjeze gustul, cel mai bine e să o amesteci cu sucuri sau smoothie-uri de fructe sau legume.

Uite ce ar trebui să mai ştii, înainte să porneşti pe drumul detoxifierii cu chlorella

Chlorella conține o mare cantitate de fier. Asta nu e o problemă în cazul femeilor care elimină fier din organism în timpul ciclului menstrual. Dar, în cazul bărbaților sau al femeilor aflate la menopauză, excesul de fier poate constitui un risc. E, prin urmare, important ca dacă faci parte dintre ei, să consumi cu atenție chlorella și să-ţi faci analizele de sânge pentru a te asigura că fierul tău se află în limite normale.

Sănătate de fier!

Ruxi, Republica BIO

Sursele mele abundă în chlorofillă:
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/02/01/is-this-one-of-natures-most-powerful-detoxification-tools.aspx
http://www.webmd.com/vitamins-supplements/ingredientmono-907-chlorella.aspx?activeingredientid=907&activeingredientname=chlorella

 

Copyright Republica BIO

Pușculița BIO

Abonează-te la gazeta Republicii BIO şi vei primi 200 BIObani, pe lângă informații și oferte speciale pentru tine..

ATENȚIE! Vei primi BIObanii doar pentru o singură acțiune de înscriere la newsletter.

Citește despre programul de loialitate

Dacă ţi-a plăcut articolul ăsta, sigur te va interesa şi:

Lista de cumpărături: Ingrediente pentru freshul cu chlorella
Chlorella, pulbere ecologica pura Republica BIO, 125 g

Chlorella, pulbere ecologica pura Republica BIO, 125 g

49,90 lei
Chlorella Pulbere Bio 125g

Chlorella Pulbere Bio 125g

44,65 lei
Chlorella bio de Hawaii (400 mg) Republica BIO, 300 tablete (120 g), ecologica

Chlorella bio de Hawaii (400 mg) Republica BIO, 300 tablete (120 g), ecologica

85,50 lei
Ghimbir macinat, bio, 40g

Ghimbir macinat, bio, 40g

15,09 lei

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.
} window.scPrimaryLocale = 'ro'; if (!window.scThemeConfig) { var scThemeConfig = {"theme":"121846562995","help":{"0":false,"1":false,"2":false,"3":false},"cartDiscountSelector":{"path":"#cartform DIV.row DIV.col-sm-4.col-xs-12.col-lr DIV.group-cart.subtotal","type":1},"cartTotalSelector":{"path":"#cartform DIV.row DIV.col-sm-4.col-xs-12.col-lr DIV.group-cart.subtotal SPAN.cart-total-right SPAN.sc-discount-total.sc_money","type":0},"122043760819":{"theme":"122043760819","help":{"0":false,"1":false,"2":false,"3":false},"cartDiscountSelector":{"path":"#note","type":1},"cartTotalSelector":{"path":"#cartform DIV.row DIV.col-sm-4.col-xs-12.col-lr DIV.group-cart.subtotal SPAN.cart-total-right SPAN.sc-discount-total.sc_money","type":0}}}; } window.ScInit = {"c":1701678006911} || {}; var scProduct = 886494131; var scProductUrl = '/products/baton-raw-vanila-berries-bio-50g'; var cartTotal = 0; var __assign = (this && this.__assign) || function () { __assign = Object.assign || function(t) { for (var s, i = 1, n = arguments.length; i < n; i++) { s = arguments[i]; for (var p in s) if (Object.prototype.hasOwnProperty.call(s, p)) t[p] = s[p]; } return t; }; return __assign.apply(this, arguments); }; var setValue = function (name, value) { var _a; var data = JSON.parse(sessionStorage.getItem('scInstallInfo')); sessionStorage.setItem('scInstallInfo', JSON.stringify(__assign(__assign({}, data), (_a = {}, _a[name] = value, _a)))); }; var parseQueryString = function () { var qs = window.location.search.replace('?', ''); var items = qs.split('&'); return items.reduce(function (data, item) { var _a = item.split('='), key = _a[0], value = _a[1]; if (data[key] !== undefined) { if (!Array.isArray(data[key])) { data[key] = [data[key]]; } data[key].push(value); } else { data[key] = value; } return data; }, {}); }; var query = parseQueryString(); if (query.install) { setValue('theme', query.install); } var scLoadingOverlay; var getValue = function(name) { var data = JSON.parse(sessionStorage.getItem('scInstallInfo')); return data && data[name] !== undefined ? data[name] : null; }; var isInstall = function() { var themeId = getValue('theme'); var theme = window.Shopify ? window.Shopify.theme : null; var id = theme ? theme.id : ''; return themeId === id.toString(); }; var scAppendLoadOverlay = function() { scLoadingOverlay = document.createElement('div'); scLoadingOverlay.innerHTML = scLoadingOverlayHtml; document.body.appendChild(scLoadingOverlay); }; var scLoadInstaller = function() { scAppendLoadOverlay(); const script = document.createElement('script'); script.src = 'https://cart-discount.herokuapp.com/js/installer.min.js?v=' + Date.now(); script.onload = function() { scLoadingOverlay.remove(); } document.body.appendChild(script); }; if (window.scProduct && isInstall()) { scLoadInstaller(); } var scPrimaryCurrency = 'RON'; var scCustomerEmail = null; -->