Vezi sidebar
V for Verde editia a 4-a. Targ de produse bio si viata sanatoasa, 19 si 20 septembrie 2015
10.09.2015
Razvan Mottok
199 vizualizări

In weekend-ul 19-20 septembrie 2015, ne intalnim in cel mai verde aprins loc din Bucuresti, la Casa Universitarilor (Strada Dionisie Lupu, nr.46). Pentru doua zile, targul V for VERDE aduce in palatul interbelic din centrul Bucurestiului viata sanatoasa, bunatatile bio, workshop-urile si atelierele creative.

Motive sa vii la targ sunt foarte multe. 40 mai precis. Pentru ca 40 de expozanti  pregatesc pentru editia de anul acesta cele mai bune delicatese bio, produse alimentare slow food si raw food, cosmetice bio, ateliere creative si produse eco deco. De la sortimente de ciocolata organica, mancare raw sanatoasa, lapte vegetal, mirodenii, produse de detoxifiere pana la produse de infrumusetare si cosmetice organice cu extracte din plante, la V for VERDE gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru un stil de viata sanatos.

Invitatii speciali de la aceasta editie sunt Ela Craciun, Carmen Negoita si Bianca Poptean.

Ela Craciun ne dezvaluie cele mai importante secrete din alimentatia fara gluten, beneficiile unui mic dejun sanatos si cateva tips&tricks pentru pregatirea unui pachet sanatos pentru scoala pentru cei mici.

Carmen Negoita de la cofetaria Rawyal brunch & cakes  ne face o demonstratie culinara despre prepararea unui mic dejun raw vegan sanatos si delicios in doar 15 minute.

Bianca Poptean, tehnician nutritionist, ne impartaseste mai multe despre detoxifiere si beneficiile dietei Oshawa pentru sanatate.

La targul oamenilor care stiu sa se bucure de viata, intreaga comunitate V for VERDE are oportunitatea de a participa la o multime de activitati: workshopuri sanatoase, discutii vegane si o multime de ateliere delicioase de gatit sanatos.

Copiii au la V for VERDE o zona special amenajata unde se pot juca in voie, pentru ca stilul de viata sanatos se invata de mic.  In timpul acesta, parintii pot asista la un workshop de Green Parenting despre alegeri sanatoase, realizat de Mamica Urbana impreuna cu Parenting PR.

Pentru cei interesati sa inceapa un stil de viata vegetarian, Diana Luppa, Presedintele Asociatiei Vegetarienilor din Romania, impartaseste in cadrul conferintei “Ghidul vegetarianului incepator” tips&tricks pentru vegetarienii incepatori.

 

Atelierele culinare de la V for VERDE sunt:

  • V for rawVegan: Atelier de gatit raw din recolta toamnei byTotul despre raw. - potiuni magice, gustari vegane si surprize dulci
  • Atelier culinar Amoraws si Cherie Libellule (Andra si Andreea) – burgeri vegetali deliciosi, povesti despre ingrediente magice, secrete din bucataria raw vegana si regimul fara gluten.
  • Atelierul de paine artizanala Covata cu Maia –despre metoda de framantare frantuzeasca, despre cum se face o paine tihnita.
  • Atelierul “ Chiftelute, burger si shaworma.Deliciozitati vegetariene!” cu Adelina Mitrofan de la 1001 vegetarieni

 

Programul activitatilor il gasiti pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1494010694225095/ si pe www.vforverde.ro

Toti vizitatorii prezenti la targ pot participa la Tombola V for Verde. Sunt puse in joc o multime de premii verzi pentru oamenii care stiu sa se bucure de viata si sa traiasca sanatos si autentic.

 

Intrarea la targ se realizeaza pe baza unui bilet in valoare de 10 lei.

Biletele se achizitioneaza in ziua evenimentului, la Casa Universitarilor.

Programul targului este de la 11:00 – 20:00.

V for VERDE is
Write: vforverde@gmail.com
Read: www.vforverde.ro
Like: www.facebook.com/VforVerde
Befriend: www.facebook.com/profile.php?id=100003826797065
Follow: https://twitter.com/#!/VforVerde

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.