Top 10 alimente care conțin vitamina E şi simptome ale deficienţei acesteia
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Top 10 alimente care conțin vitamina E
- Semințe de floarea-soarelui: 1 cană - 33,41 miligrame (220 % din valoarea nutrițională)
- Migdale: 1 cană - 32,98 miligrame (218 %)
- Alune: 1 cană - 20,29 miligrame (133 %)
- Germeni de grâu: 1 cană - 18 miligrame (120 %)
- Mango: 1 fruct crud întreg - 3,02 miligrame (20 %)
- Avocado: 1 fruct crud întreg - 2,68 miligrame (18 %)
- Dovleac: 1 cană de dovleac gatit și tăiat în cuburi - 2,64 miligrame (17%)
- Broccoli: 1 cană de broccoli gătit - 2,4 miligrame (12%)
- Spanac: o jumătate de cană de spanac gătit sau aproximativ 2 căni de spanac nepreparat - 1,9 miligrame (10 %)
- Kiwi: 1 kiwi de mărime medie - 1,1 miligrame (6 %)
Deficiența de vitamina E - Semne și simptome
- Stare generală de rău
- Lipsa poftei de mâncare
- Slăbiciune/Durere musculară
- Tulburări de vedere
- Un sistem imunitar slăbit
- Senzație de amorțeală și furnicături
- Dificultăți de coordonare
Laura şi Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.
TAG-uri: