Vezi sidebar
Duminică ne vedem la Veg Sunday, în Herăstrău la Roaba de Cultură!
26.08.2015
Razvan Mottok
195 vizualizări

Duminică 30 august, suntem împreună cu prietenii noştri de la Asociaţia Vegetarienilor din România, la Roaba de Cultură în parcul Herăstrău, de dimineaţă până seară. Uite programul:

Dimineaţa de la 9 jumate, Cati va găti ceva dulce, bun şi sănătos pentru copii. Eu unul vreau să-i ţin pe-ai mei departe de dulciurile pline de zahăr, arome false, aditivi ciudaţi sau conservanţi fără rost. Cred că o să ne spună câteva tips-uri sau şi mai bine, reţete. Şi mai mult ca sigur va folosi şi ulei de cocos ecologic. Avem un borcan pregătit pentru ateliere.  

De la 11, Adelina îţi va spune ce poţi să mănânci la birou când te-ai săturat de "meniul" de la supermarket sau (sper să nu mă audă, că e vegetariană) de şaorma de la colţ (ptiu!, ptiu!, ptiu!). Ade, nu-i aşa că există şi şaorme vegetariene? Cred că o să ne spună ea duminică...

Urmează o pauză în care veţi putea lenevi nederanjaţi pe iarba de pe pajiştea Roabei de Cultură, veţi asculta muzică bună şi veţi citi (adică vă veţi cultiva, găsiţi cărţi în roabă).

Apoi de la 5, Otilia va vorbi despre flexibilitate (adică fizic cum să fii flexibil, sau cum să te îndoi ca un covrig) şi ce să mănânci ca să rămâi flexibil cât de mult. Otilia e nutriţionist, ştie bine ce spune. Iar eu o să stau în primul rând...

Şi la final, pe seară şi pe întuneric, pe ecranul de la Roabă se va proiecta "Speech"-ul lui Gary Yourofsky. Gary Yourofsky este un speaker inspiraţional care călătoreşte de peste 13 ani pentru a ţine acest speech în universităţi, şcoli şi locuri publice, vorbind unui număr de zeci de mii de oameni anual. El argumentează excelent din toate punctele de vedere de ce consumul de produse de origine animală distruge sănătatea oamenilor, animalele şi planeta.

Dacă vrei să vii, te rog să te înscrii printr-un e-mail scurt către Adelina, pe adresa ei: adelina@1001vegetarieni.ro.

 

 Te-aşteptăm cu drag!

Răzvan, Republica BIO

Copyright Republica BIO

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.