Fresh tropical pentru o toamnă fără griji, cu kale, lapte de cocos, mango şi pulbere de acerola
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
O să fie dulce, parfumat, colorat şi cu multă vitamina C.
Câteva frunze de kale
O cană de lapte de cocos
O ceașcă bucăți de ananas proaspăt
O jumătate de mango
Blenduiește toate ingredientele și adaugă o lingură de pulbere de acerola. Acerola este un fruct deosebit de bogat în vitamina C, ideală pentru susținerea sistemului imunitar. 100 de grame de portocale conțin doar 50 de miligrame de vitamina C, pe când aceeași cantitate de acerola conține de la 1500 la 5000 de miligrame. Pudra de acerola are proprietăți tonifiante, antiinfecțioase, remineralizante și antioxidante.
Republica BIO
Artizani de sănătate
Fructele şi legumele proaspete le dai la storcător sau la blender, dar ai grijă şi la specificaţiile lui, poate nu stoarce chiar orice. Dacă ai un storcător mai bun, n-o să ai probleme nici cu frunzele verzi pe care ţi le recomand. Dar dacă prin reţetă e ceva ce nu se potriveşte, înlocuieşte ingredientul meu cu altul care se poate stoarce fără riscuri pentru aparatul tău.
Ruxi, Republica BIO
Copyright, Republica BIO
Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.