Vezi sidebar
info-rimage:
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Știai că...uleiul de cocos accelerează arderea grăsimilor?
08.01.2019
Ioana Mocanu
231 vizualizări

Uleiul de cocos sporește consumul de energie și contribuie la stimularea metabolismului, ceea ce duce la arderea depozitelor de grăsime mult mai ușor și mai rapid.

V-ați întrebat vreodată de ce?

Uleiul de cocos conţine predominant trigliceride cu lanţ mediu - acizi graşi metabolizaţi diferit faţă de majoritatea altor grăsimi, ducând la efecte benefice asupra metabolismului. Atunci când înlocuim grăsimile pe care le consumăm cu acizi graşi cu lanţ mediu, ardem mai multe calorii.

De aceea, mai important decât de numărul de calorii consumate e să știm care este sursa acelor calorii!

 

uleiul de cocos accelerează arderea grăsimilor - Video Republica BIO

 

În afară de acestea, uleiul de cocos este recunscut și pentru alte beneficii:

-este un detoxifiant puternic

-ajută la reglarea problemelor dermatologice

-poate îmbunătăți sistemul cardiovascular

-contribuie la reducerea apetitului

-ajută la prevenirea și combaterea boalii Alzheimer

 

 

Recomandarea noastră:

Consumați cu moderație, cel mult 1-2 lingurițe de ulei de cocos  pe zi.

Îl puteți consuma simplu sau tartinat pe o felie de pâine.

Fiind rezistent la temperaturile ridicate, uleiul de cocos poate fi folosit în bucătărie, chiar și pentru prăjit.

 

 

Ca idei de rețete de prăjituri cu ulei de cocos, puteți încerca:

 

Ioana şi Laur, Republica BIO

Copyright Republica BIO

 

Sursele noastre:

https://nutritiondata.self.com/facts/fats-and-oils/508/2

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12532160

https://draxe.com/coconut-oil-benefits/

https://wellnessmama.com/5734/coconut-oil/

 

 

 

Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.

TAG-uri:

Comentarii (1 comentariu)

  • Romeo pe

    Util si interesant :-)

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.