Vezi sidebar
Dischete demachiante cu ulei de cocos, de Sibel Grigore
08.02.2016
Razvan Mottok
2.055 vizualizări

V-am spus săptămâna trecută că în articolele următoare voi pregăti cele mai simple rețete de produse pentru îngrijirea tenului, pornind de la uleiul de cocos ecologic.

Așa că azi voi scrie o rețeta simplă pentru care vă trebuie maxim 3 minute și care conține 3 ingrediente pe care le puteți lua din magazinul Republica BIO.

Este vorba despre dischetele demachiante, care pot fi folosite atât pe față, cât și în zona ochilor. Îndepărteaza machiajul și impuritatile, dar și hidrateaza în același timp, lăsând pielea catifelată, hidratată și curată.

Eu le recomand pentru toate tipurilor de ten, pentru că uleiul de cocos nu încarcă pielea, ci o lasă plăcută la atingere, fără să fie lipicioasă.

 

Ingrediente necesare:

*Mai puteți pune 3 sau 4 picaturi dintr-un ulei esențial după preferințe: levănțică (pentru tenul uscat și normal), tea tree (pentru tenul acneic sau cu tendință extremă de îngrășare), geranium (pentru tenul matur). În acest caz ATENȚIE, NU MAI PUTEȚI FOLOSI DISCHETELE PENTRU A DEMACHIA ZONA OCHILOR.

Ingrediente reteta dischete demachianta, Republica BIO

 

Mod de realizare:

  • După ce-ați topit cei 5 ml de ulei de cocos, adăugați și celelalte ingrediente lichide direct în borcan și amestecați foarte bine compoziția, înainte de a introduce dischetele.
  • Cantitatea vă ajunge pentru nu mai mult de 20 de dischete. Așa veți avea mereu demachiant proaspăt.
  • Dacă observați că uleiul de cocos începe să se întărească, este de ajuns să țineți borcanul pe o sursă de căldură, un calorifer, și el va reveni la textura lui lichidă.
  • Nu este nicio problemă dacă țineți borcanul în baie. Eu așa l-am pastrat și textura demachiantului a rămas lichidă.

Ulei de cocos Republica BIO, reteta dischete demachainte

 

Ce ziceți? V-a plăcut rețeta?

Aștept cu drag părerile voastre și dacă aveți alte idei, puteți să mi le împărtășiți chiar aici.

 

Sibel Grigore, cosmetician

Copyright Republica BIO

Comentarii (2 comentarii)

  • Razvan pe

    Buna Cami,
    Nu știu prea multe despre demachiere, dar cred că acest procedeu ar trebui să curețe machiajul de pe față, așa-i? Bănuiesc că după curățare ritualul feminin continuă, lucru greu de înțeles pentru un bărbat :), Probabil cu un duș, o spălare a feței și o pregătire pentru somn, probabil cu o cremă de noapte.
    Sper că nu am bătut câmpii :)
    Răzvan, Republica BIO

  • CaMI pe

    Nu inteleg ce sens are samponul sau gelul de dus.Si cum il poti lasa pe acesta pe fata fara sa clatesti apoi.In rest reteta este super ok.Eu ma demachiez cu ulei de cocos de ani de zile Curata impecabil.

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.