Vezi sidebar
Pachetul detox de week-end, recomandat de hrănătate.ro
14.01.2016
Razvan Mottok
627 vizualizări

 

Delia este terapeut specialist în nutriție și vindecare holistică. Dincolo de toate etichetele astea, Delia este un om care vrea să facă bine. A avut ideea de-a crea un program intensiv de detoxifiere, pe websitul ei Hranatate.ro, pe care să-l poți urma în cele două zile ale weekendului. Idee care s-a potrivit cu specificul magazinului online Republica BIO, nu doar prin faptul că aici ea a găsit o parte dintre ingredientele necesare programului, ci mai ales că ingredientele respective sunt certificate organic. Asta înseamnă, am mai spus-o și o să o tot spun, fără chimicalele, aditivii, pesticidele, pe care vrei-nu-vrei le consumi atunci când cumperi produse convenționale. Asta înseamnă, printre altele, fără toxine.

Ajung două zile pentru un detox eficient?

Ai două zile, o sâmbătă și o duminică, în care, urmând indicațiile din materialul pe care îl poți downloada gratuit pe websiste-ul Hrănătate.ro, încerci să-ți recapeți vitalitatea, energia și motivația. Sunt suficiente două zile? Pachetul este unul intensiv, bazat pe multe materiale de specialitate și pe experiența Deliei, și ține de tine să vezi dacă cele două zile sunt suficiente. 

Despre ce-i vorba în pachetul detox al Deliei?

Programul nu constă numai în rețete alimentare speciale. Bineînțeles că le vei găsi și pe acestea în material, dar vei găsi mai mult de-atât. Fiindcă detox înseamnă relaxare, introspecție, regăsire de sine, reconectare interioară, nutriție, reprogramarea subconștientului - toate acestea în timp ce se produce o eliminare blândă a toxinelor fizice, mentale, emoționale și spirituale.

Cu ce te ajută Republica BIO?

Așa cum îți spuneam la început, în materialul programului de detox vei găsi multe rețete alimentare. Recomandarea Deliei este ca ingredientele cu care le prepari, să fie certificate organic. Și găsești în material aceste ingrediente, pe care noi le-am și grupat într-o colecție pe care o găsești mai jos.

Vei putea citi acolo și ce-au spus alți specialiști despre program, vei putea face exercițiile, găti rețetele, medita, îți vei putea detoxifia și corpul, și mintea.

Vino apoi și spune-mi cum a fost. Te-aștept.

Sănătate!

 

Răzvan, Republica BIO

Copyright Republica BIO

 

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.