Vezi sidebar
8 beneficii ale alimentelor organice
11.10.2018
Ioana Mocanu
160 vizualizări

În ultimul timp s-a remarcat o reîntoarcere din ce în ce mai radicală către mâncarea organică, dovedindu-se un interes cât mai conștient asupra acesutui subiect.

 

8 beneficii ale mâncării organice- Video Republica BIO  

 

Tu știi care sunt avantajele trecerii de la mâncarea convențională, la cea organică?

 

Dacă nu, îți împărtășim 8 beneficii ale mâncării organice:

1. Combate îmbătrânirea prematură;
2. Întărește sistemul imunitar;
3. Asigură un viitor mai sănătos pentru generațiile urmăoare;
4. Are un gust mai bun, mai sănătos decât mâncarea convențională;
5. Reduce riscul de boli ale inimii;
6. Promovează protecția animalelor;
7. Este împotriva alimentelor iradiate sau injectate cu substanțe chimice;
8. Previne apariția cancerului.

 

Ioana, Laur și Răzvan, Republica BIO

Copyright Republica BIO

 

Sursele noastre:

https://www.health.com/mind-body/why-organic-food-might-be-worth-the-high-price

https://www.nature.com/articles/nplants2015221

http://time.com/4200201/cheap-organic-foods/

http://time.com/3902279/organic-farming-environment/

Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.