8 beneficii ale alimentelor organice
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
În ultimul timp s-a remarcat o reîntoarcere din ce în ce mai radicală către mâncarea organică, dovedindu-se un interes cât mai conștient asupra acesutui subiect.
Tu știi care sunt avantajele trecerii de la mâncarea convențională, la cea organică?
Dacă nu, îți împărtășim 8 beneficii ale mâncării organice:
1. Combate îmbătrânirea prematură;
2. Întărește sistemul imunitar;
3. Asigură un viitor mai sănătos pentru generațiile urmăoare;
4. Are un gust mai bun, mai sănătos decât mâncarea convențională;
5. Reduce riscul de boli ale inimii;
6. Promovează protecția animalelor;
7. Este împotriva alimentelor iradiate sau injectate cu substanțe chimice;
8. Previne apariția cancerului.
Ioana, Laur și Răzvan, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Sursele noastre:
https://www.health.com/mind-body/why-organic-food-might-be-worth-the-high-price
https://www.nature.com/articles/nplants2015221
http://time.com/4200201/cheap-organic-foods/
http://time.com/3902279/organic-farming-environment/
Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.