Vezi sidebar
Tartă cu lime
27.07.2021
Iulia Raducan
342 vizualizări

(pentru o tavă cu diametrul de 26 cm)

Ingrediente necesare

Pentru blat

  • 250 g biscuiți digestivi
  • partea solidă dintr-o conservă de lapte de cocos de 400 ml (trebuie ținută la frigider înainte de folosire)
  • 50 ml lapte de cocos
  • 1 lingură de cacao Republica BIO

Pentru cremă

Mod de preparare

  • Se râșnesc biscuiții fin, apoi se încorporează lingura de cacao, se adaugă partea solidă din conserva de lapte de cocos ținută la frigider + 50 ml lapte de cocos pentru a forma un aluat maleabil ca plastilina. Aluatul astfel obținut se modelează în tava de tartă (ideal tava să fie una cu fund detașabil).
  • Pentru a prepara crema, se mixează laptele condensat cu îndulcitorul preferat, se adaugă frișca, apoi zeama de la cele 3 limes. Nu supramixa!
  • Răstoarnă crema peste blatul de biscuiți, nivelează și, opțional, adaugă coajă rasă de lime și alte fructe ca topping.
  • Lasă tarta la frigider timp de min. 2 ore înainte de a o servi.

Savureaz-o împreună cu cei dragi în zilele călduroase de vară!

Iulia, Republica BIO
Copyright Republica BIO

 

Comentarii (1 comentariu)

  • Martha Peterson pe

    WOW!! Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie minunată..Am vizitat un forum aici, pe internet, la ZECEA 10 MATCH 2021, și am văzut o mărturie minunată a acestui puternic și mare jucător de vrăji numit Dr. Bogat pe forum..N-am crezut niciodată, pentru că nu am mai auzit nimic despre magie. Niciun corp nu ar fi fost capabil să mă convingă despre vrăji magice, până când Dr.Wealthy nu a făcut o lucrare minunată pentru mine și mi-a restaurat căsătoria de 6 ani a revenit la mine și mi-a adus soțul înapoi la mine în aceleași 48 de ore, la fel cum am citit pe internet .. am fost cu adevărat uimit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt într-adevăr lipsit de cuvinte și de bucurie și nu știu cât de mult îți pot transmite aprecierea, dr. Bogat, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii .. Și acum sunt o femeie veselă din nou. . aici e-mail-ul său wealthylovespell@gmail.com. Numărul său de telefon +234 810 515 0446

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.