Vezi sidebar
info-rimage:
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Reţetă de muesli cu chipsuri de cocos
04.05.2021
Diana Mottok
94 vizualizări

8 porții

Ingrediente:

Mod de preparare:

Începem prin a prăji ușor chipsurile de cocos. Le punem într-o tigaie la foc mediu, fără ulei. Ai mare grijă să nu le arzi, altfel va trebui să o iei de la capăt. Durează un minut până devin ușor aurii, moment în care își intensifică dulceața și aroma. Când sunt gata, scoate-le pe o farfurie.

Acum, trecem la nuci. Le spargem într-un mojar, apoi le prăjim ușor, la fel ca pe fulgii de cocos, cu atenție să nu le ardem. La final, le scoatem pe o farfurie și le lăsăm să se răcească.

Când avem chipsurile de cocos și nucile gata, le amestecăm cu restul ingredientelor într-un bol mare. Mixul rezultat poate fi pus într-un borcan mare de sticlă.

Dacă vei păstra acest amestec într-un recipient sigilat în frigider, îl vei putea consuma în termen de maxim 6 luni.

Se poate servi cu lapte vegetal sau iaurt grecesc și fructe de pădure pentru micul dejun sau ca un topping sănătos pentru diverse rețete.

 

Diana, Republica BIO
Copyright Republica BIO

 

-35%
Nou
În stoc
lipseşte momentan
Vânzare Accelerată
Exp.pe: 31 01 2025 (36 zile)
18,50 lei12,02 lei
Nou
În stoc
lipseşte momentan
Vânzare Accelerată
33,90 lei

 

TAG-uri:

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.