Vezi sidebar
Cum a fost ieri la atelierul de gătit raw vegan al Andrei Dudea
22.01.2016
Ruxandra Comsa
216 vizualizări

Frigul a venit, sărbatorile au trecut. Cu ce ne hrănim acum? ...Despre asta a fost vorba ieri.

Pentru cei doritori de alternative raw-vegane sănătoase și inedite, Andra Dudea a pregătit și prezentat ieri la Satya noi rețete delicioase și o noua abordare a tematicilor atelierelor ei, cu focus pe două ingrediente-cheie: uleiul de cocos și cuișoarele. Primul atelier din serie s-a numit "Brrr... raw food, rețete pentru sezonul rece" și a avut loc ieri, 21 ianuarie. Mai multe detalii pe blogul restaurantului vegetrian Satya, gazda primului atelier al Andrei.

Uleiul de cocos cu care s-a gătit a fost desigur cel de la Republica BIO, iar eu am vorbit și am povestit despre proprietățile și utilizările acestuia. Am clarificat și diferențele dintre sortimentele existente pe piață: virgin sau extravirgin versus pur sau natural, presat la rece versus extras la cald, ecologic sau bio versus convențional. 

De asemenea, au fost oferite cadouri-surpriză celor care au venit cu temele făcute de acasă, adică cei ce au adus cele mai inedite deserturi raw homemade. Nu are rost să mai menționăm că cea mai bună prăjitură raw vegană a avut printre ingrediente și uleiul de cocos.

Preparate delicioase și sănătoase, oameni faini și o atmosferă foarte plăcută ieri la primul atelier. Cu siguranță vom mai reveni și la alte ateliere cu Andra Dudea.

 

Pe curând!

 

Ruxi, Republica BIO

Copyright Republica BIO

TAG-uri:

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.