Superalimentul săptămânii: SCORȚIȘOARA DE CEYLON
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Scorțișoara este bogată în antioxidanți care inhibă dezvoltarea bacteriilor în organism, motiv pentru care te protejează atunci când sistemul tău imunitar este slăbit. Fiind mult mai ușor de asimilat în organism, spre deosebire de scorțișoara de China (Cassia), scorțișoara de India (Ceylon) este soluția ta pentru a ține răceala departe iarna aceasta!
Pe lângă întărirea sistemului imunitar, scorțișoara de Ceylon mai este recunoscută pentru că:
- scade pofta de dulce
- reglează nivelul glicemiei
- luptă împotriva problemelor dermatologice
- are efect antibacterian
- ajută la prevenirea apariției diabetului tip 2
Recomandarea noastră:
Cu ocazia sărbătorilor, adaugă scorțișoara de Ceylon în prăjituri, plăcinte, budinci, torturi, checuri sau cozonaci. De asemenea, scorțișoara are un gust delicios în smoothie, shake proteic, lapte vegetal, sucuri de fructe, în infuzii calde sau reci.
Așteptăm să vedem rezultatele tale!
Ioana și Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Surse:
9 Ways to Boost Your Immune System
6 Reasons Why You Should Be Drinking Cinnamon Water Daily
Top 15 Proven Science-Based Health Benefits of Cinnamon
Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.
TAG-uri: