Vezi sidebar
info-rimage:
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Superalimentul săptămânii: SCORȚIȘOARA DE CEYLON
02.02.2019
Ioana Mocanu
111 vizualizări

Scorțișoara este bogată în antioxidanți care inhibă dezvoltarea bacteriilor în organism, motiv pentru care te protejează atunci când sistemul tău imunitar este slăbit. Fiind mult mai ușor de asimilat în organism, spre deosebire de scorțișoara de China (Cassia), scorțișoara de India (Ceylon) este soluția ta pentru a ține răceala departe iarna aceasta!

 

SCORȚIȘOARA DE CEYLON - Video Republica BIO  

 

Pe lângă întărirea sistemului imunitar, scorțișoara de Ceylon mai este recunoscută pentru că:

  • scade pofta de dulce
  • reglează nivelul glicemiei
  • luptă împotriva problemelor dermatologice
  • are efect antibacterian
  • ajută la prevenirea apariției diabetului tip 2

 

SCORȚIȘOARA DE CEYLON - Republica BIO

Recomandarea noastră:

Cu ocazia sărbătorilor, adaugă scorțișoara de Ceylon în prăjituri, plăcinte, budinci, torturi, checuri sau cozonaci. De asemenea, scorțișoara are un gust delicios în smoothie, shake proteic, lapte vegetal, sucuri de fructe, în infuzii calde sau reci.

Așteptăm să vedem rezultatele tale!

 

 

 

Ioana și Laur, Republica BIO

Copyright Republica BIO

 Surse:

9 Ways to Boost Your Immune System
6 Reasons Why You Should Be Drinking Cinnamon Water Daily
Top 15 Proven Science-Based Health Benefits of Cinnamon

 

Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.

TAG-uri:

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.