Vezi sidebar
Mic dejunul iubitorilor de fructe
27.04.2015
Ruxandra Comsa
402 vizualizări

 

Dacă iubești fructele, vei adora propunerea mea de mic dejun cu multe multe multe fructe. Ai nevoie doar de următoarele ingrediente, pe care aşa cum ştii, le vei primi mintenaş (vreau să spun că respectăm cu sfinţenie cele 24 de ore promise pentru a primi comanda):

Muesli crocant cu fructe, fără gluten

Lapte de migdale, fără lactoză, fără gluten şi fără zahăr

Pulbere de afine

Baton raw cu cireșe

Puţin sirop de agave

 

Ce ai de făcut:

Încălzește puţin două căni de lapte de migdale. Toarnă o cană din laptele de migdale într-un bol și presară deasupra o lingură sau două de muesli cu fructe. N-are gluten, aşa că de grija asta ai scăpat. Laptele de migdale, pe lângă faptul că te va face să uiți de stres și oboseală, are și un gust minunat, iar sortimentul de muesli pe care ți-l propun conține o mulţime de bucăți aromate și dulci de smochine, caise, mere, zmeură și stafide, biluțe și fulgi crocanți de porumb, orez, amaranth, quinoa și hrișcă.

 

Toarnă restul de lapte de migdale într-o cană și amestecă-l împreună cu una sau două  lingurițe de pulbere de afine. Afinele conțin o mulțime de antioxidanți benefici pentru corpul tău. Dacă dorești, poți îndulci smoothie-ul cu puțin sirop de agave.

 

Ca de obicei, batonul raw cu cireșe, dulce și aromat, îl poţi da gata tot la micul dejun dacă nu te-ai săturat, sau îl poți lua cu tine pentru a te bucura de o gustare sănătoasă și o doză suplimentară de energie puțin mai târziu la muncă. Dacă nu cumva cel mic îl şterpeleşte de pe masă înainte să fugă la şcoală. Motiv pentru care îţi recomand să ai mai multe, pregătite.

 

Poftă bună la dejun!

Ruxi, Republica BIO
Copyright Republica BIO

TAG-uri:

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.