Vezi sidebar
Tartă vegană și paleo cu cremă de căpșune
17.08.2021
Violeta Voicu
195 vizualizări

Timp de pregătire 15 minute

Ingrediente pentru crema de căpșune:

 

Ingrediente pentru blat no-bake:

 

Preparare:

  1. Pentru blat, combinați toate ingredientele și împărțiți amestecul egal între paharele pe care intenționați să le folosiți.
  2. Pentru crema de căpșune, într-o oală mică, la foc mediu spre ridicat, combinați laptele de cocos cu pudra de agar-agar și amestecați până dă în clocot. Folosiți un tel pentru a amesteca și mai lăsați la foc mic pentru 5 minute.
  3. Puneți în blender căpșunele, extractul de vanilie și siropul de arțar, apoi turnați laptele de cocos cu agar-agar. Amestecați la viteză mare până obțineți o consistență cremoasă, fină.
  4. Turnați părți egale de cremă peste blatul din pahare și lăsați la frigider pentru cel puțin 4 ore.
  5. Înainte de servire adăugați frișcă și căpșune proaspete.

 

Violeta, Republica BIO
Copyright Republica BIO

Sursa: www.detoxinista.com

 

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.