Tartă vegană și paleo cu cremă de căpșune
Timp de pregătire 15 minute
Ingrediente pentru crema de căpșune:
- 220g parte solidă dintr-o conservă de lapte de cocos
- 1 linguriță de pudră de Agar-Agar fără gluten Biovegan
- 220g căpșune proaspete
- 1/2 linguriță de extract de vanilie
- 60g sirop de arțar
Ingrediente pentru blat no-bake:
- 120g făină de migdale
- 2 linguri de ulei lichid de cocos Republica BIO
- 1 1/2 linguri de sirop de arțar
- Un praf de sare de Himalaya Republica BIO
- Frișcă vegană și căpșune pentru topping
Preparare:
- Pentru blat, combinați toate ingredientele și împărțiți amestecul egal între paharele pe care intenționați să le folosiți.
- Pentru crema de căpșune, într-o oală mică, la foc mediu spre ridicat, combinați laptele de cocos cu pudra de agar-agar și amestecați până dă în clocot. Folosiți un tel pentru a amesteca și mai lăsați la foc mic pentru 5 minute.
- Puneți în blender căpșunele, extractul de vanilie și siropul de arțar, apoi turnați laptele de cocos cu agar-agar. Amestecați la viteză mare până obțineți o consistență cremoasă, fină.
- Turnați părți egale de cremă peste blatul din pahare și lăsați la frigider pentru cel puțin 4 ore.
- Înainte de servire adăugați frișcă și căpșune proaspete.
Violeta, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Sursa: www.detoxinista.com