Ghidul cutitelor de bucatarie

Ghidul cutitelor de bucatarie – Republica BIO

Am zis că dacă tot vine perioada Crăciunului și a sărbătorilor de iarnă, o perioadă în care cuțitele sunt folosite des pentru rețete delicioase și îndestulătoare, ne prinde bine tuturor să știm câte ceva despre felurile cuțitelor de bucătărie.

Cum e bine să fie cuțitele de bucătărie?

Pe scurt: e bine să fie cuțite de calitate, să fie cuțite din oțel inoxidabil, să nu fie neapărat cuțite profesionale, dar să fie cuțite cu preț potrivit pentru bucătăria fiecăruia, că nu suntem cu toti bucătari, nu? Și cel mai important, să fie ascuțite și să fie mânuite cu îndeletnicie, cu talent și cu cât mai puține tăieturi, ceea ce eu vă doresc fiecăruia.

Iată mai jos, pe scurt, despre fiecare. Spor!

Mai am totuși o întrebare: ce părere aveți despre cuțitele ceramice? Le folosiți?

 

Laurențiu și Răzvan, Republica BIO

 

Copyright Republica BIO

Scrie un comentariu
Fii primul care scrie un comentariu