Ghid de compatibilităţi culinare
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
![Ghid de compatibilităţi culinare](http://republicabio.ro/cdn/shop/articles/Ghid-de-compatibilitati-culinare_b8e3f8b0-0bc0-4324-bc7a-de06f51ce12c_1024x1024.progressive.jpg?v=1563400627 1x, //republicabio.ro/cdn/shop/articles/Ghid-de-compatibilitati-culinare_b8e3f8b0-0bc0-4324-bc7a-de06f51ce12c_1024x1024@2x.progressive.jpg?v=1563400627 2x, //republicabio.ro/cdn/shop/articles/Ghid-de-compatibilitati-culinare_b8e3f8b0-0bc0-4324-bc7a-de06f51ce12c_1024x1024@3x.progressive.jpg?v=1563400627 3x)
Nutriţioniştii spun că aceste 20 de alimente sunt mai sănătoase atunci când sunt consumate împreună.
Sănătate și asocieri sănătoase în farfurie!
Răzvan, Republica BIO
Sursele mele, sănătos asociate articolului:
Journal of agricultural and food chemistry
NCBI
Sarah Krieger
Rosanne Rust
American Society for Nutrition (ASN)
Copyright Republica BIO